Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Rychle a zběsile živě. Do Česka zamíří show Fast & Furious Live, co od ní čekat?

Naše téma
Dominik Valášek | 05.02.2018
Fast & Furious Live. | foto: Ticket Portal
Filmy Rychle a zběsile už sice v mnoha ohledech připomínají vícedílný akční seriál, ovšem jistý Rowland French přišel s nápadem, jak filmovou sérii doslova oživit. Na náměty původních filmů totiž vznikla živá show Fast & Furious Live, která v září zamíří i do České republiky.
Celá show, údajně plná akce a tuningu, má přibližně dvě hodiny, přičemž se její zjednodušený děj odehrává přímo na place obklopeném diváky. Téměř totožnou koncepci už před několika lety přivezla show Top Gear Live do pražské O2 areny. A právě O2 arena bude dějištěm i nadcházejícího Fast & Furious Live.

Jak popisuje režisér Rowland French v prvním ze čtyř videí, nápad s živou show jej napadl již před pěti lety. Spojil se proto s umělcem Willem Knightem, aby společně dali dohromady děj představení v podobě komiksových skečů.

Největším problémem bylo samozřejmě vymyslet, jak se s celou show vejít na relativně útlé dějiště o velikosti sportovního hřiště. Za tímto účelem bylo potřeba upravit velkou spoustu aut a pochopitelně najmout i nezbytně šikovné řidiče. V rámci show samozřejmě nebude chybět Domův Dodge Charger nebo „Flipcar“ ze šestého dílu filmové série.

Velké turné Fast & Furious Live již stihlo odstartovat 19. ledna v Londýně a celkově zavítá do 19 evropských států. U nás jsou v plánu dvě představení, a sice v datech 21. a 22. září.

Co od show očekávat, naznačují níže přiložená videa.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů