Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Designová studie VisionC: Škoda ukázala první obrázek budoucí Octavie Coupé

Naše téma
Redakce | 05.02.2014
Designová studie Škoda VisionC. | foto: Škoda Auto
Mladá Boleslav - Česká automobilka se pochlubila prvním obrázkem designové studie VisionC, kterou si připravila pro letošní ročník ženevského autosalonu. Koncept naznačuje, jak by v budoucnu mohla vypadat Škoda Octavia Coupé.
O vývoji nové karosářské verze nejoblíbenějšího modelu mladoboleslavského výrobce se začalo hovořit už v prosinci loňského roku, nejnovější obrázek čtyřdveřového sedanu (či liftbacku) se siluetou kupé tyto informace potvrzuje.

Designová studie Škoda VisionC.


Odhalení studie VisionC bude vrcholem prezentace značky na ženevském autosalonu. Podle Škody tento koncept zahajuje novou etapu designu české automobilky. Má být expresivnější, dynamičtější a emocionálnější. 

Bližší informace zatím výrobce neprozradil, ale dočkáme se jich jistě brzy. Původní spekulace naznačovaly sérivou výrobu nové Octavie Coupé v roce 2015.

Kromě studie VisionC Škoda v Ženevě odhalí "outdoorovou" variantu Octavie s označením Scout, očekává se i verze "oktávky" s pohonem na CNG. Kromě toho se mluví o konceptu nové Fabie, ale tuto informaci zatím Škoda nepotvrdila. A vzhledem k premiéře konceptu VisionC lze pochybovat o její pravdivosti. Ženevský autosalon začíná 4. března.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů