Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Dacia představí „velmi limitovanou edici“ modelu Sandero Stepway. Opravdu

Naše téma
Dominik Valášek | 03.07.2017
"Velmi limitovaná edice" Sandera Stepway. | foto: Dacia
Rumunská Dacia skutečně není jednou z těch značek, které by vyráběly limitované série modelů omezené na několik set kusů. Přesto se ovšem jedna taková limitka chystá a Dacia během léta představí takzvanou „Very limited edition" modelu Sandero Stepway.
Plány na odhalení speciálního Sandera byly odhaleny ve Francii, kde probíhala každoroční akce Dacia Piknik. Její obdoba mimochodem probíhá i v České republice. Před zraky zhruba 10 tisíc návštěvníků Dacia oznámila limitovanou edici, jejíž vzhled si ovšem nejprve zvolí sami příznivci pomocí internetového hlasování.

Na výběr je ze tří speciálních designů, z nichž vítězný bude posléze vyroben ve velmi nízkém nákladu pouhopouhých 150 kusů. Jako první je tu design Navy, který kombinuje bílou barvu s tmavou střechou a námořnickým vzorem. Dále je na výběr City, mající naopak černý lak a bílou střechu s náčrtkem městských střech. Naším favoritem se nicméně stává Sandero Pop Art v černé barvě s barevnými pruhy na kapotě a s komiksovým motivem na střeše.

O motivech lze rozhodovat hlasováním zde, na oficiální stránce Renaultu, a to až do 12. července. Následně se hlasování uzavře a Dacia oficiálně představí finální podobu limitovaného Sandera.

Specifikace zatím nebyla oznámena, nicméně lze předpokládat, že Very limited edition dostane nejvyšší výbavu a také nejvýkonnější motor. Pod kapotou se tedy pravděpodobně objeví přeplňovaný tříválec 0.9 TCe o výkonu 90 koní (66 kW).
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů