Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Dacia má vlastního "skauta". Představila Logan MCV Stepway

Naše téma
Dominik Valášek | 23.02.2017
dalších 6 fotek
Dacia Logan MCV Stepway. | foto: Dacia
To, že je Dacia rozpočtovou značkou, ještě rozhodně neznamená, že se nemůže pouštět do módních segmentů trhu. Příkladem je nový "terénní" kombík Logan MCV Stepway, který se představí na ženevském autosalonu příští měsíc.
Kombi Logan MCV se v rámci verze Stepway postavilo na zvýšený podvozek, který nabízí hned o 50 milimetrů vyšší světlou výšku. Kolem dokola karoserie se objevily tmavé ochranné plasty a pod předním nárazníkem nechybí ochranný plát.

Čtěte také: Volkswagen brzy uvede novou značku. Bude nabízet levná auta

Standardem jsou také mlhová světla, doplněná pozměněnými světlomety s LED denním svícením. Ty se spolu s několika dalšími prvky objevily při loňském faceliftu modelu Logan. Kromě nich dostal vůz třeba ještě nový volant a celkově vylepšený interiér.

Dominantou pětimístného vnitřního prostoru je samozřejmě zavazadelník, poskytující až 573 litrů objemu v základním uspořádání. Nabídka motorizací pravděpodobně zůstane podobná jako u standardního Loganu MCV. Paletu tedy budou tvořit maloobjemové tříválce a čtyřválce.

Na pohon všech kol však zapomeňte.

Čtěte také: Hyundai představil kombík i30. Jak se vám líbí?

Vedle nového a zvýšeného Loganu MCV Stepway, který se začne prodávat v létě, ukáže Dacia v Ženevě také limitovanou edici dalších svých modelů Stepway. Ty obdrží speciální šedivou metalízu a bohatší příplatkovou výbavu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů