Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Cristiano Ronaldo si (asi) koupil Bugatti Chiron. A ukázal ho v pohybu

Naše téma
Dominik Valášek | 24.02.2017
Christiano Ronaldo a jeho naditá garáž. | foto: Youtube/Bugatti
Fotbalisté v supersportech jsou sice velké klišé, ale pořád existují auta, na která dosáhnou jen ti nejúspěšnější z nejúspěšnějších. Mezi takové jedince patří třeba Cristiano Ronaldo, v jehož garáži se nachází skutečně velká spousta špičkových aut.
Mezi hromadou spoťáků se objevuje i legendární Bugatti Veyron a je proto vcelku pochopitelné, že chce fotbalová hvězda doplnit svou sbírku o nástupce v podobě Chironu. A vzhledem k tomu, kolik fanoušků mají Bugatti i Cristiano Ronaldo na sociálních sítích, logicky se kolem toho udělalo trochu divadlo.

Minutové video ukazuje Ronalda, jak stojí a znuděně kouká po autech ve svojí garáži. Když tu náhle za hřmotného zvukového doprovodu dorazí novinka právě v podobě Chironu. Z vozu vystoupí testovací jezdec Bugatti Andy Wallace a prohlásí: „Než předáme Chiron naším zákazníkům, měl by být otestován a schválen šampionem."

Čtěte také: Úlet z Anglie. Melounové Bentley neuvidíte každý den

Co přesně má společného šampion ve fotbalu s testováním aut, to sice netušíme, ale možná se Wallace jen přeřekl a chtěl říct „šampónem".

Následuje testovací jízda na okruhu a návrat do garáže, kde si Wallace vyžádá zpátky klíčky od vozu se slovy „Pokud si ho chcete nechat, musíte zavolat do Bugatti." Ronaldo vystoupí, ještě jednou se podívá na svá auta v garáži a s výmluvným „promiňte" začne vytáčet číslo na telefonu.

Čtěte také: Bugatti Chiron prý zvládne zrychlit na 400 km/h a zastavit pod minutu

Očividně to tedy vypadá, že si to jeden z Chironů zamíří do Ronaldovi garáže. V současné době začíná Bugatti s dodávkami aut svým zákazníkům a vzhledem k tomu, že je objednávek 220 a roční kapacita výroby jen 65 aut, čekací doba je hodně přes dva roky

Lze se ovšem domnívat, že takhle dlouho fotbalová celebrita čekat nebude...

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů