Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Chytrý obytný přívěs sbalí do malého prostoru skoro celý byt

Naše téma
Jan Markovič | 15.03.2019
dalších 9 fotek
Vast SylvanSport | foto: Vast
Při kempování je potřeba šetřit místem i hmotností. Obytný přívěs Vast SylvanSport je zajímavým řešením.
Z dálky vypadá obytný přívěs Vast SylvanSport jako celkem obyčejný karavan. Tedy až na výraznou zelenou barvu. V kempu to ale umí pěkně rozbalit, tedy spíš rozložit. Stačí rozkliknout přiloženou fotogalerii, která vám ukáže, co vše se v něm skrývá.

Asi nejzajímavěji je řešena kuchyň. Během cestování je vertikálně sklopená směrem dovnitř karavanu. Jakmile ho ale rozložíte v kempu, můžete ji vyklopit směrem ven. Rázem máte kuchyň s bambusovou pracovní deskou, dvouplotýnkovým plynovým vařičem, přenosnou lednicí a mrazákem a také dřezem.

Obytný přívěs má ale i malou koupelnu se sprchou. Na přání ho lze dovybavit ohřívačem vody. Vůz má na boku praktické držáky na sportovní vybavení. Zadní část lze odklopit a rozšířit tak vnitřní prostor. Uvnitř se pak dá pohodlně jíst okolo výsuvného stolku, nebo si hovět na gauči. Obytný vůz má navíc uzamykatelný prostor pro 510 litrů zavazadel.

Vast SylvanSport zaujal i porotu na výstavě obytných vozů a karavanů RVX show. Odnesl si z ní první cenu v kategorii outdoorových obytných vozů. Lze ho už nyní objednávat, cena začíná na částce 49 995 dolarů, tedy něco málo přes milion korun. Částka je bez daně.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů