Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Harley-Davidson a jiné choppery: v nabídce bazarů najdete opravdu parádní stroje

Naše téma
Martin Pleva | 11.09.2023
dalších 6 fotek
Triumph Rocket III Classic. | foto: se svolením Autosalon Šedivý & Šmejkal
Silné motory, mnoho stylových úpravy a jedinečný zážitek z jízdy. Motocykly typu chopper mají v oblibě ti, kdo touží po skutečně originálním stroji. A protože počasí stále přeje pohodovým vyjížďkám na jednostopých dopravních prostředcích, podívali jsme se v dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com na nabídku těchto krásných motorek.
Léto ještě své žezlo vlády podzimu nepředalo, a tak se pro spoustu milovníků jízdy na dvou kolech stále nabízí krásné dny, které mohou trávit na cestách. Z pestré nabídky auto-moto webu TipCars.com jsme proto tentokrát připravili tipy na motocykly typu chopper, například od značky Harley-Davidson nebo Triumph.

„Motocyklů typu chopper máme u nás v databázi téměř dvě stě kousků. Protože víme, že takový Harley je opravdu neskutečný pojem mezi motocykly, je možná nejvyšší čas okouknout naši nabídku a třeba si nějaký krásný ojetý kousek dopřát ještě na tuto sezónu,“ říká Marek Knieža, ředitel inzertního auto-moto webu TipCars.com.

V dalším díle seriálu jsme pro vás vytipovali tři motorky typu chopper. Více se o nich dozvíte níže, prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii.

Harley-Davidson Heritage Classic
Harley-Davidson Heritage Classic., zdroj: se svolením Louwman Automarket


Náš první tip je na motorku Harley-Davidson Heritage Classic, která se prodává za 519 000 Kč. Vyroben byl v dubnu 2020 a najeto má 10 tisíc kilometrů.

Motocykl má motor o objemu 1 868 ccm s výkonem 69 kW (94 PS). Ve výbavě najdete například laděný výfuk, elektrický startér, uzamykatelné pevné brašny, širší sedlo spolujezdce, veškerá světla LED, řazení patou a další doplňky originál Harley-Davidson.

Harley-Davidson Dyna Wide Glide
Harley-Davidson Dyna Wide Glide., zdroj: se svolením EuroCycles


Náš druhý tip je na motorku Harley-Davidson Dyna Wide Glide, která se prodává za 260 000 Kč. Vyroben byl v roce 2007 a najeto má 41 tisíc kilometrů.

Motocykl má motor o objemu 1 600 ccm s výkonem 56 kW (76 PS). Ve výbavě najdete například zvýšená řidítka s homologací, šestirychlostní převodovku, výfuky Vance Hines a chromové doplňky.

Triumph Rocket III Classic
Triumph Rocket III Classic., zdroj: se svolením Autosalon Šedivý & Šmejkal


Náš třetí tip je na motorku Triumph Rocket III Classic, která se prodává za 363 000 Kč. Vyroben byl v roce 2007 a najeto má tisíc kilometrů.

Motocykl má motor o objemu 2 294 ccm s výkonem103 kW (140 PS). Ve výbavě najdete například elektrický startér, přídavné originální budíky a chromové doplňky, sportovní přední originál plexisklo, led hlavní světlomet nebo také led zadní moderní světlo včetně exkluzivního držáku SPZ. Motocykl je ve stavu nového stroje.

Celou nabídku chopperů najdete ZDE.


Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?
• Výhodou je samotný systém vyhledávání, který je postaven tak, ať je co nejvíce komfortní pro každého uživatele.
• „Sledovali jsme, co lidé na našich stránkách nejvíce zadávají a hledají, a tyto jejich nejčastější požadavky jsme jim nabídli ve zjednodušené předvolbě. Víme, že se hlavně hledá značka, model, cena do určité výše, rok výroby, motor či převodovka. Méně už dneska lidé řeší stav kilometrů, protože v tomto údaji se dříve v inzerátech dost lhalo,“ vysvětluje ředitel TipCars.com Marek Knieža.
• Inzertní auto-moto web TipCars.com umí každému najít auto i podle dalších detailů a přání, třeba s vyhřívanými sedadly, s automatickou převodovkou nebo s tažným zařízením. Můžete si vybrat i více aut a pak je navzájem srovnávat na takzvaném „parkovišti“. A pokud zrovna nenajdete vůz podle vašich představ, založíte si na webu „hlídacího psa“, který za vás pohlídá nové inzeráty a upozorní vás na ně.
• Podrobnější informace k mnoha modelům starších aut i jejich hodnocení odborníkem můžete najít i ve speciální rubrice Poradna TipCars, kterou najdete ZDE.
TipCars.com patří do skupiny Vltava Labe Media, která vydává i regionální Deník.

 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů