Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Chcete svým dětem udělat opravdu velkou radost? Morgan má řešení

Naše téma
Daniel Fuglevič | 07.02.2017
dalších 5 fotek
Morgan EV3 Junior. | foto: Morgan
Nudí se vaše děti? Nekupujte jim mývala, ale raději novou elektrickou tříkolku Morgan. Ta je určena právě pro malé nadšence.
Minulý rok Morgan představil své první elektrické produkční vozidlo. Jejich legendární tříkolka 3-Wheeler dostala elektrický motor a označení EV3.

Nyní chce malá britská automobilka oslovit mnohem mladší publikum, které ještě nemá ani řidičák a vlastně ani možnost řídit jakékoliv motorové vozidlo.

Čtěte také: Na prodej je teréňák po Schwarzeneggerovi. Za „ranec", pochopitelně

Ano, nyní můžete koupit elektrickou tříkolku od Morganu i svým dětem. Menší verze EV3 Junior je přitom ručně vyrobená přímo pro malé caparty. Malá jednomístná karoserie je vyrobena z karbonu, uvnitř má dřevěnou palubní desku a ručně prošívaný kožený interiér.

Karoserii můžete mít ve třech barvách, červené, zelené a žluté, nicméně Morgan vám nabídne za příplatek jakoukoliv barvu z jejich rozsáhlého vzorníku 40 tisíc odstínů. Vnitřek pak může být v černé nebo světle hnědé kůži.

EV3 Junior dokáže jet rychlostí až 16 km/h a dokonce má i rychlostně limitovanou zpátečku. Světlomety svítí stejně jako na dospělém Morganu a stejně tak má na čumáku klasický erb automobilky.

Čtěte také: Kávovar, koloběžka, hodiny za miliony. Podívejte se na nejdivnější prvky výbavy

Nabití do maximální kapacity zabere čtyři hodiny a dojezd je uváděn podle stylu jízdy na přibližných 16 km. Autíčko je vhodně pro děti nad 6 let věku a má příslušný certifikát bezpečnosti elektrických zařízení.

Morgan EV3 Junior můžete zakoupit jednoduše přes webové stránky automobilky nebo přes oficiálního dealera. Miniaturní vozítko se tak možná objeví i v pražské pobočce Morganu.

A cenovka? Ta samozřejmě není zrovna nízká. V přepočtu asi 200 tisíc korun.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů