Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Chcete si vyzkoušet nejrychlejší Jaguary? Máte šanci

Naše téma
Redakce | 27.09.2013
Nejvýkonnější vozy Jaguar vyrazí na R-Performance Tour po Česku. | foto: Jaguar
Praha - Poprvé v historii přiveze značka Jaguar do České republiky své nejvýkonnější vozy řady R. Zájemci získají mimořádnou příležitost otestovat nejrychlejší modely, mezi které patří Jaguar XKR-S, Jaguar XFR-S, Jaguar XJR a Jaguar F-TYPE V8 S. Jedinou podmínkou je, že řidič musí být starší 28 let.
A podmínka je to zcela logická a oprávněná, když si uvědomíte, jak nadupané vozy britský výrobce přiveze.

V rámci Jaguar R-Performance Tour se představí model XKR-S, který s maximálním výkonem 550 koní patří k nejrychlejším vozům modelové řady XK. Nejagilnějším a nejrychlejším sportovním sedanem značky Jaguar je jednoznačně XFR-S. Maximální výkon vozu je až 550 koní a zrychlit z 0 na 100 km/h umí za 4,6 sekund. Dalším vozem Jaguar R-Performance Tour bude Jaguar XJR. Ten spojuje nejvyšší luxus s mimořádným výkonem.

Chybět nesmí ani novinka Jaguar F-TYPE (jeho test najdete zde), který je duchovním pokračovatelem svého slavného předchůdce E-TYPE. Na Jaguar R-Performance Tour se představí F-TYPE V8 S s maximálním výkonem 495 koní a zrychlením z nuly na 100 km/h za 4,3 vteřiny.

Jaguar R-Performance Tour se koná od 2. do 20. října 2013, začíná se na polygonu v Dlouhé Lhotě u Dobříše a pokračuje přes Čeladnou, Zlín, Olomouc, Brno do Prahy. Možnost registrace a další informace najdete na www.jaguar.cz.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů