Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Chcete Ferrari nebo Hummer po drogovém bossovi? Hlásit se můžete ještě dnes

Naše téma
ČTK | 20.07.2015
Mezi nabízenými vozy je i Hummer H2. | foto: ČTK
Do dnešního dne se mohou Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) hlásit zájemci o celkem pět zabavených luxusních aut. Vozy Ferrari, Mercedes nebo Hummer byly státem zabaveny v souvislosti s trestnou činností jejich majitele.
O prodeji vozidel rozhodlo Krajské státní zastupitelství v Ústí nad Labem.

Zájemci si mohou koupit například dvoumístné sportovní kupé Ferrari 575 za minimální cenu 1 599 000 korun. Další v nabídce je Mercedes-Benz S600 za minimálně 246 950 korun. Pro čtyřmístné kupé Mercedes-Benz CL 500 je minimální cena stanovena na 680 000 korun.

Ve výběrovém řízení jsou dále nákladní Hummer L92 Vortec V8 a Hummer H2, každý za minimální cenu 842 200 korun.

Vozy byly odebrány majiteli stíhanému pro trestný čin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Úřad k prodeji zabavených nebo propadlých věcí přistupuje poměrně často. Mezi vozidly se častěji objevují a větší zájem kupců provází vozy střední cenové hladiny.

Z prémiových značek to v letošním roce bylo například Maserati Coupé Cambiocorsa za 650 000 korun. Do výběrového řízení se ale dostávají také nemovitosti, známým případem byl majetek aktérů metanolové aféry.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů