Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Buďte rychlí na zemi i na vodě. K tomuto Lamborghini dostanete rychlostní člun

Naše téma
Daniel Fuglevič | 26.06.2017
dalších 13 fotek
Lamborghini Aventador SV Roadster a rychlostní člun Marine Technologies MTI G6. | foto: JamesEdition
Tento výhodný balíček auta a člunu ladí jak rychlostí, tak stylem. U jednoho floridského prodejce se totiž objevilo Lamborghini, ke kterému dostanete i stejně šílený a rychlý člun. Nabídce však odpovídá i cenovka.
Lamborghini Aventador SV Roadster je se svým atmosférickým dvanáctiválcem o výkonu 750 koní (552 kW) a maximální rychlostí 350 km/h opravdu mocným nástrojem na silnici.

Co když se ale potřebujete rychlým tempem pohybovat i na vodní hladině? Floridský prodejce JamesEdition má pro vás řešení. K jím nabízenému Lamborghini totiž přihodí i rychlý člun, který si bere inspirace právě ze zářivě zbarveného supersportu.

V podstatě jde o Aventador jezdící po vodě. Původní majitel si katamarán Marine Technologies MTI G6 nechal upravit právě do podoby svého Lamba a pouze u barvy laku nezůstal.

Kromě svítivého odstínu Verde Singh je uvnitř i podobné čalounění s alcantarou a obložením z karbonu, přičemž ovládací prvky včetně volantu pocházejí přímo z Aventadoru. Na přídi a zadní části pak najdete dokonce i světlomety z italského superauta.

Přestože Lamborghini v minulosti produkovalo i lodní motory, zde je "jen" původní závodní jednotka Mercury o výkonu celých 1350 koní (993 kW). V případě, že člun nakrmíte závodním palivem, dokáže produkovat až 1550 koní (1140 kW). Díky tomu umí člun po vodní hladině upalovat přes 290 km/h.

Oba stroje jsou tedy prodávány výhradně spolu a dohromady jsou oceněny na v přepočtu asi 51,7 milionu korun. Vlastně jde o výhodnou nabídku, jen samotná stavba člunu totiž majitele tehdy vyšla na 55,2 milionu korun.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů