Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

BMW X4: Nové SUV-kupé by mělo stát pod milion, dorazí začátkem příštího roku

Naše téma
Redakce | 18.10.2013
Koncept BMW X4. | foto: BMW
Praha /FOTOGALERIE/ - Řada SUV a crossoverů od BMW se už brzy rozroste o další vůz. Na lednovém autosalonu v Detroitu bude oficiálně představena produkční verze modelu X4. Krátce na to by se auto mělo objevit i v prodeji.
Vzhled bavorské novinky přitom není velkým tajemstvím, nebude se totiž příliš lišit od konceptu, který automobilka ukázala v dubnu v Šanghaji. Můžeme tedy především čekat siluetu připomínající kupé, známou už z modelu X6.

BMW X4 je však menší, rozměry i technikou se blíží tradičněji stylizované X3. Oba vozy by měly mít stejnou délku i rozvor. Sportovnější X4 však dostane širší rozchod kol a tužší podvozek. K dispozici bude jak s pohonem jedné nápravy, tak i všech kol. Prodejní cena samozřejmě ještě nebyla oznámena, ale podle několika zdrojů by se u základního provedení měla vejít pod milion korun.

Nová X4 se bude vyrábět v severoamerickém závodu ve Spartanburgu, která nedávno prošla rozsáhlou modernizací. Na další informace si budeme počkat, ale BMW se jimi jistě rádo pochlubí ještě před lednovým autosalonem v Detroitu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů