Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

BMW X3 M a X4 M se ukázaly zatím s kamufláží. Jejich motory dostanou i příští M3

Naše téma
Radek Pecák | 09.09.2018
dalších 6 fotek
BMW X3 M a X4 M zatím s kamufláží | foto: BMW
Během závodního víkendu DTM na okruhu Nürburgring se představují i kamuflované exempláře nových výkonných SUV BMW X3 M a X4 M.
BMW v poslední době chrlí obrovské množství informací o svých modelech s označením X. Nyní se rozhodlo pozornost veřejnosti přilákat prostřednictvím dvou nových výkonných SUV. Nové X3 M a X4 M se prezentují v rámci závodního víkendu série DTM na okruhu Nürburgring.

Kamulfované exempláře tohoto zatím mnoho neprozrazují. Značka také také neuvolnila nic o výkonových parametrech. Jedinou trošku konkrétnější informací je věta, že auta bude poháněn nový šestiválcový řadový motor s dvojitým přeplňováním.

Objem zůstane tradičně tři litry a výkon by se mohl dostat někam k 450 koňským silám a verze Performance dostanou ještě určitě další desítky navrch.

Tento motor s pravděpodobností hraničící s jistotou dostane i příští generace M3. Na tu si však určitě budeme muset ještě minimálně rok počkat.

Obě výkonná SUV dostanou do svých útrob i řadu technických vychytávek, kterými disponuje BMW M5. Tedy například aktivní diferenciál zadní nápravy. I přes kamufláž jsou patrné čtyři velké kruhové výfukové koncovky na zádích obou aut, a také masivní otvory pro přístup chladícího vzduchu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů