Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

BMW překvapilo zloděje. Na dálku jej zamklo v ukradeném autě

Naše téma
Redakce | 12.12.2016
BMW řady 5. | foto: BMW
V americkém městě Seattle nedávno došlo k zajímavé události, které názorně ukazuje, co všechno umí moderní auta. Policie tam totiž díky spolupráci s asistenční službou BMW vypátrala a zatkla zloděje luxusního vozu.
Tím autem samozřejmě bylo BMW, konkrétně model 550i. Majiteli jej kdosi ukradl minulou neděli brzy ráno - je pravda, že to nebyl pro pachatele zrovna těžký úkol, vůz byl totiž odemčen a uvnitř se dokonce nacházel klíč. Zapomněl ho tam vlastníkův kamarád, který si den předtím půjčil.

Přečtěte si: Mercedes-Benz je největším výrobcem luxusních aut. Po letech překoná BMW

Když si majitel krádeže všiml, stalo se tak v pět hodin ráno, okamžitě kontaktoval policii, jež se zase obrátila na asistenční službu automobilky BMW. Ta pak dokázala vůz nejen lokalizovat, ale i na dálku zamknout. Policie pak už vyrazila na místo, kde mělo BMW stát.

Vůz tak díky této pomoci našla už po 45 minutách po oznámení krádeže, nalezla jej zaparkovaný na předměstí Seattlu a s nastartovaným motorem. Zloděj byl stále uvnitř... A spal.

Když ho policisté probudili, snažil se prý ujet, jenže údajně nedokázal zařadit. Takže se nikam nedostal a byl zatčen. Po prohlídce u něj byl navíc nalezen pytlík s metamfetaminem, kromě krádeže auta byl tedy zadržen i za držení drog.

Čtěte také Bugatti už prodalo 220 nových Chironů. Kupci na auto mohou čekat i tři roky:

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů