Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

BMW oficiálně potvrdilo říjnovou premiéru X7

Naše téma
Jiří Švamberk | 06.09.2018
foto: BMW
Objevují se spekulace o provedení X7 M, které by mohlo jako poslední doplnit modelovou řadu. Vyloučena není po vzoru X4 a X6 ani řada X8.
Vše nasvědčuje tomu, že BMW představí svoje doposud největší SUV na říjnovém pařížském autosalonu, nicméně mluvčí automobilky informaci o místě uvedení nepotvrdil. Mluvil pouze o termínu. Každopádně se BMW X7 objeví na listopadovém autosalonu v Los Angeles.

BMW se prozatím daří držet všechny zvědavé paparazzi na uzdě a zatím se kromě uniklých patentních snímků neobjevil žádný další snímek, který by nám napověděl, jak bude BMW X7 vypadat v sériové podobě.



To však nebrání tomu, aby se už nyní objevovaly nejrůznější spekulace. Americké automobilové servery přinesly neoficiální zprávy o tom, že ve Spartanburgu, kde se vyrábí, bude vznikat také ostrá verze M. Je však dost možné, že se bude jednat „pouze“ o automobil M Performance, protože například vlajková loď, řada 7, plnohodnotný M model také nemá. A v případě X7 se nám jeví jako pravděpodobnější tentýž scénář.



To ale není vše. Mluví se také o modelu X8, který by šel ve stopách X5/X6. A vzhledem k tomu, jaký úspěch BMW X6 má, se dá předpokládat, že v Mnichově o něčem takovém minimálně uvažují. Stejně tak se spekuluje, zda BMW zvolí čistě 7místnou konfiguraci či se skutečně potvrdí dříve uvedené informace, že BMW X7 vznikne také v luxusním, pouze čtyřsedadlovém provedení.

Na odpovědi s musíme počkat až do října, pravděpodobně do doby konání pařížského autosalonu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů