Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nešika kradl luxusního bavoráka. Hned po vyjetí z garáže s ním naboural do plotu

Naše téma
Kamil Dubský | 19.12.2023
Nabourané BMW | foto: Policie ČR
Poněkud úsměvně působí pokus o krádež luxusního vozu BMW z garáže rodinného domu v Králíkách na Orlickoústecku. Mladičkému zloději se sice povedlo bavorák nastartovat, ovšem jakmile vyjel z garáže, naboural do plotu. Hluk navíc vzbudil spící majitele, kteří povedeného zlodějíčka zadrželi a zavolali policii. Nyní mu hrozí až dva roky vězení. 
Spící manžele vzbudil hodinu po půlnoci hluk, vycházející z jejich garáže. Nejdříve slyšeli rány a poté kdosi nastartoval jejich vůz BMW X3. Ovšem devatenáctiletý zlodějíček s kradeným vozem daleko nedojel. Hned po vyjetí z garáže totiž naboural do protějšího plotu. 

Nabourané BMW, zdroj: Policie ČR


Majitelé vozidla mladíka zadrželi a zavolali policii. Hlídka si muže po pár minutách převzala. "Mimo jiné u něj provedli dechovou zkoušku. Hodnota na přístroji ukázala 2,19 promile alkoholu v dechu," uvedla policejní mluvčí Dita Holečková.

Mladík je nyní podezřelý ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody, neoprávněné užívání cizí věci a ohrožení pod vlivem návykové látky. "V případě prokázání viny mu hozí až dva roky ve vězení," dodala mluvčí.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů