Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Bentley v roce 2050: Tak budou vypadat luxusní auta podle studentů designu

Naše téma
Jan Markovič | 24.10.2018
dalších 11 fotek
Bentley budoucnosti | foto: Royal College of Art
Studenti prestižní školy Royal College of Art si měli představit, jak budou vozy Bentley vypadat v roce 2050. Výsledek si můžete prohlédnout v následující fotogalerii.
Rok 2050 není až zas tak vzdálená budoucnost, některým lidem v té době ještě ani neskončí aktuální hypotéka. Auta by ale měla vypadat už úplně jinak, než jak je známe dnes. Tedy alespoň to tak vypadá podle návrhů studentů z britské prestižní školy Royal College of Art.

Studenti si měli představit, jaké to v budoucnu bude v kategorii luxusních aut. Zadání totiž dostali nejen od svých profesorů, ale i od zástupců automobilky Bentley. Společně pak vytvořili porotu, která hodnotila jednotlivé návrhy. Ty nejlepší si můžete prohlédnout v přiložené fotogalerii.

Návrhy jsou samozřejmě silně umělecké, takže si v současnosti lze jen těžko představit jejich reálnou podobu. Studenti reflektovali vývoj moderních technologií, ale třeba i příklon k většímu polidštění automobilů. Proto své výtvory nazvali například Elegantní autonomie nebo Materiální humanita. Možná je to až příliš poetické, ale povedené skici aut budoucnosti za pozornost stojí.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů