Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Avantgardní DS 7 Crossback koupíte v jediném showroomu v Česku

Naše téma
Jan Markovič | 02.11.2018
dalších 24 fotek
DS 7 Crossback | foto: Citroën
V Česku se začal prodávat DS 7 Crossback. Je kolem něj hned několik podivných zajímavostí. Tak například pokud si ho chcete prohlédnout, nebudete mít šanci nikde jinde než v prodejně na pražském Černém mostě.
DS 7 Crossback stojí minimálně 895 tisíc korun. Jde o luxusní SUV, které sedí na stejné platformě, jako celá řada dalších SUV modelů koncernu PSA. Techniku sdílí s Citroënem C5 Aircross, Peugeotem 3008 nebo Opelem Grandland X. Tomu ostatně odpovídá i nabídka motorů.

Základ tvoří naftový 1.5 BlueHDI o výkonu 130 koní, silnější možností je 2.0 BlueHDI s výkonem 180 koní, který koupíte minimálně za 1 015 000 korun. Benzinové jednotky zastupuje přeplňovaný 1.6 PureTech s výkony 180 a 225 koní. Slabší stojí 965 tisíc, silnější 1 015 000 korun. Jde zároveň o nejrychlejší volbu, se kterou auto pokoří stovku za 8,3 sekundy.

DS 7 Crossback zaujme nejen nápadným designem exteriéru, ale také řadou možností, jak si vyzdobit kabinu. V top výbavách jsou na výběr kožené i dřevěné dekory. Jak pak vypadá palubní deska najdete v přiložené fotogalerii. Absolutním vrcholem je ale varianta nazvaná Grand Chic, ve které dostanete i palubní hodinky B.R.M. Francouzi zkrátka nezapomněli na to, že chtějí mít styl.

Značka DS se v Česku snaží hrát na notu exkluzivity. Proto nově její auta včetně DS 7 Crossback koupíte v jediném showroomu v Praze na Černém mostě. Jde o speciální prodejnu, která je přímo určená pro tuto značku a má vytvořit dojem luxusu. Vždyť také kupujete auto za milion. I proto už DS 7 Crossback nemá jedinou památku po logu své mateřské značky Citroën.

DS 7 Crossback
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů