Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Autosalon v Brně je v plném proudu

Naše téma
Redakce | 07.04.2013
dalších 5 fotek
Eva Decastelo na Autosalonu v Brně | foto: BVV
Brno /FOTOGALERIE/ - Svou aktuální nabídku pro letošní jaro automobilky prezentují v pavilonu P. Největší expozice přináší Hyundai, Škoda a Ford.
S ženevskými novinkami přijel do Brna Ford, který představuje mimo jiné Fiestu ST nebo nový Ford Kuga. České zákazníky určitě zaujme modernizované SUV Hyundai ix35, které se bude vyrábět v Nošovicích.

S velmi zajímavými exponáty přichází i Jaguar. Aktuální modely představí také ostatní zúčastněné automobilové značky –  Suzuki, Mazda, Volvo, Mitsubishi,  Mini,  Radical, Kaipan, Aixam. BMW prezentuje roční ojetá auta se zárukou.

Letošní brněnský veletrh osobních automobilů je zaměřen na podporu prodeje a k tomu patří neodmyslitelně testování aut návštěvníky, k dispozici je přes 25 modelů.

V programu Fleet Business Monday  v pondělí  8. 4.  představí své novinky pro firemní zákazníky značky - Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Jeep, Ford, Mazda, Mercedes, Seat, Subaru, Volvo, Lexus – a také Toyota, která zde v české premiéře uvádí vůz Toyota Auris Touring Sports. Vozů bude celkem 43 a většinu modelů mohou registrovaní účastníci Fleet Business Monday také testovat.

Na letošní Autosalon zavítala tovněž moderátorka Eva Decastelo, která spolu s dalšími kolegyněmi zapózovala u několika vybraných automobilů.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů