Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Víkend plný adrenalinu. Autodrom Most se proměnil v Mekku pro milovníky Porsche

Naše téma
Edvard D. Beneš | 31.03.2024
dalších 44 fotek
V areálu Autodromu Most uskutečnil podruhé Porsche Day, největší sraz fanoušků vozů této značky ve střední Evropě. | foto: Deník/Edvard Beneš
Poslední březnovou sobotu se v areálu Autodromu Most uskutečnil podruhé Porsche Day, největší sraz fanoušků vozů této značky ve střední Evropě. Do města pod hradem Hněvín se jich sjelo opravdu požehnaně a bylo se na co dívat. Nechybělo ani stylové občerstvení v podobě hamburgerů pojmenovaných podle jednotlivých modelů Porsche.
Všichni fanoušci značky Porsche při setkání dostali možnost využít jízd na okruhu, ato s instruktorem nebo bez. Mohli si také pronajmout taxi jízdu.

„Nešlo jen o rychlé jízdy, ale hlavně o přátelské setkání majitelů všech modelů vozů Porsche v areálu Autodromu Most,“ uvedli na webu Porsche Day pořadatelé akce.

Kdo přišel nebo přijel, mohl se těšit na přehlídku exkluzivních modelů světově proslulých vozů, soutěže pro účastníky i návštěvníky, rozhovory s odborníky z oblasti automotive, workshop a další doprovodný program. V rámcvi něj nechyběla ani soutěž v jízdě na simulátoru od All4sim.

Porsche Day 2024 v areálu Autodromu Most:
dalších 44 fotek
Po celý den dělal všem společnost moderátor a automobilový nadšenec Martin Müller, kterého veřejnost zná například z Autosalonu nebo jeho youtube kanálu MM Automotive. Velkým lákadlem také byla známá jména z našeho motorsportu. K prohlídce zvaly i nové Porsche Cup 992 GT3 z týmu Šenkýř Motorsport.

Porsche Day 2024:
Nechybělo vychytané stylové občerstvení
Mohli jste si dopřát k jídlu některý z hamburgerů, pojmenovaný podle jednotlivých modelů Porsche. V nabídce tak byly 911, GT3 RS, Cayenne, Cayenne Turbo, Taycan a polévka W-Power Intro.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů