Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Pokuta nestačí. Australská policie baví internet vtipy na účet trestaných řidičů

Naše téma
Redakce | 03.07.2017
„Tenhle hrdina jel 126 km/h v zóně s osmdesátkou. Kdyby tak byl jeho mozek stejně velký, jako to křídlo. #roasted #zpomal“„Tenhle hrdina jel 126 km/h v zóně s osmdesátkou. Kdyby tak byl jeho mozek stejně velký, jako to křídlo. #roasted #zpomal“ | foto: Facebook / NSW Police Force
Když spácháte nějaký přestupek, chytí vás policie a vy nebudete "postupovat správně", dostanete pokutu. Policisté z australského spolkového státu Nový Jižní Wales (New South Wales) se nicméně rozhodli přidat ke standardním způsobům ukázňování ještě zesměšňování řidičů na Facebooku.
Na facebookové stránce NSW Police Force se za poslední dobu objevilo několik fotografií pořízených policisty při řešení dopravních přestupků. Řidiči jsou v popisech u fotografií „grilováni“ (#roasted) za svoje prohřešky více či méně (spíše méně) vtipnými popisky.

V galerii můžete jejich zábavnost a opodstatnění posoudit sami.

Nepopíráme, že facebookové stránky policejních složek mají svůj jistý význam, ovšem podle nás by se měly věnovat třeba šíření povědomí o hledaných osobách, o uzavírkách silnic a o dalších důležitých událostech. Rozhodně by neměly sloužit k vysmívání se řidičům, kteří za své jednání beztak už pravděpodobně zaplatili pokutu.
Hodnocení článku
1.0 z 5 (20%)
Hodnoceno: 1x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů