Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Audi A4 prošlo lehkou modernizací. S novým paketem se tváří jako sportovec

Naše téma
Daniel Fuglevič | 27.06.2018
dalších 13 fotek
Audi A4. | foto: Audi
Audi se rozhodlo svůj model A4 lehce omladit. A když říkáme lehce, opravdu to tak myslíme. Na techniku se totiž vůbec nesáhlo a novinky upravují hlavně vzhled německého sedanu a kombi Avant.
Modernizovaná A4 pro Evropu tak dostává pozměněné nárazníky vpředu i vzadu, doplněné o stylové prvky připomínající hliník. Změny na tváři A4 mají ovšem kromě omlazení také snížit odpor vzduchu a nepatrně zlepšit aerodynamiku přídě.

Jestliže se rozhodnete zvolit příplatkový balíček S Line, design vozu je nyní ještě agresivnější dle vzoru současné modelové řady, přičemž například vzadu najdete nově hranatější koncovky výfuku. Rozšířena pak byla nabídka litých kol o nové designy ve velikostech 16 až 19 palců.

Úplnou novinkou pro A4 je dále příplatkový balíček S Line Competition, který ještě vylepšuje vzezření vozu a rovněž přidává další zajímavé prvky výbavy. Karoserie tak může být lakována speciálním odstínem Turbo Blue, přibývá zadní spoiler jako u RS modelů a také další porce „hliníkových“ prvků na náraznících.

Mezi další výbavu patří červené třmeny brzd, LED světlomety, sportovní odpružení a 19palcová kola Audi Sport. Uvnitř se zase v rámci S Line Competition balíčku objevují částečně kožená sportovní sedadla, tříramenný volant či karbonové obložení.

Jak bylo řečeno, technicky u A4 k žádným změnám nedochází. Stále je tedy nabízena s 1,4litrovými nebo dvoulitrovými přeplňovanými benzinovými motory, stejně jako s dvoulitrovými a třílitrovými naftovými jednotkami. Samozřejmě s možností pohonu všech kol v závislosti na motorizaci a výběrem manuální či automatické převodovky.

Lehce omlazené Audi A4 se dostane k prodejcům ve třetím čtvrtletí letošního roku. Výraznou změnu v ceně modelu bychom neočekávali. Současná verze začíná na 824 900 korunách.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů