Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Ares Panther ProgettoUno je novodobou interpretací De Tomaso Pantera

Naše téma
Jiří Švamberk | 16.03.2019
dalších 9 fotek
Ares Panther ProgettoUno | foto: Ares Design
Pod klínovitě tvarovanou karoserií se nachází Lamborghini Huracán s lehce výšeným výkonem.
Ares Design má na svědomí mnoho velmi vydřených úprav automobilů, včetně několika přepacovaných motorek a luxusních člunů. V poslední době toto designérské studio avizovalo představení novodobé inkarnace legendárního modelu De Tomaso Pantera a výsledek je prostě úchvatný.

Jmenuje Ares Panther ProgettoUno a jezdí na základech Lamborghini Huracán. To znamená atmosférický vidlicový 10válec s objemem 5,2 litru, pohon všech kol a dvouspojková převodovka DSG. Výkon motoru je zvýšen na 650 koní, což znamená zrychlení z 0 na 100 km/h za 3,1 sekundy a maximální rychlost přes 320 km/h. Velkými změnami jsou výfuk vlastní konstrukce a přepracovaná řídcí jednotka ECU. Podle slov šéfa společnosti Danyho Bahara v případě Aresu nejde tolik o výkony v přímce nebo maximální rychlost, ale spíše o radost z jízdy.

Ares Panther ProgettoUno


Ares Panther ProgettoUno je malosériový model, kterého nevznikne více než 70 kusů. Ares letos prodal už 9 aut, a to aniž by ho kdokoliv ze zákazníků viděl na vlastní oči. Letos by rád zákazníkům dodal sedmnáct kusů. Bahar rovněž uvedl, že zákazníci Aresu nejsou superbohatí obchodníci/spekulanti, ale spíše fanoušci automobilů De Tomaso.        

Kapotáž je kompletně vyrobena z karbonu a nenajdete zde jediný shodný komponent s dárcem od Lamborghini. Interiér je také unikátní, ovšem tady už stopy Huracánu vidět jsou. Zákazník má možnost plné individualizace, což znamená, že při tak malém počtu vyrobených kusů nebude druhý takový.

V galerii si můžete novodobou Panteru detailně prohlédnout.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů