Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Americký pár tak miluje Porsche, že si své ano řekne za jízdy na okruhu

Naše téma
Jan Markovič | 07.10.2018
Pár, který se vezme za jízdy v Porsche Cayenne | foto: Porsche
Máte rádi své auto tak moc, že byste si v něm užili i svatbu? A byli byste ochotni se vzít rovnou za jízdy na okruhu? Samantha a John z USA v tom nevidí problém a Porsche se to líbí také.
Některé páry na sebe rády upozorňují, a tak si na svou svatbu vybírají neobvyklá místa nebo činnosti. Své ano si už lidé řekli pod vodou v bazénu i v moři nebo při seskoku z letadla. Co se ale takhle se oddat v jedoucím autě? Proč ne, řekli si nastávající snoubenci ze Severní Karolíny.

Samantha a John jsou oba vášnivými milovníky Porsche. Oba jsou také členy klubu majitelů vozů této značky Porsche Club of America. Proto se rozhodli, že se vezmou přímo v autě. Nepoužijí k tomu ale klasický sporťák Porsche 911 Carrera nebo otevřené Porsche 718 Boxster. Obřad proběhne na palubě SUV Porsche Cayenne na zadních sedadlech.

Auto totiž tou dobou nebude stát. Místo toho se za volant posadí profesionální řidič, který pár poveze po závodním okruhu v Atlantě, kde má firma své Porsche Experience Center. Tam jezdí nadšenci, aby se naučili pod dohledem školitelů jízdy lépe zvládat svá luxusní auta. Samantha a John se dohodli, že si své ano na okruhu řeknou v rychlosti 70 mil za hodinu, tedy asi 113 km/h.

O svatbu ale nepřijde ani rodina, ani blízcí přátelé milovníků Porsche. Neznamená to však, že by novomanžele pronásledovali v dalších autech na okruhu. Místo toho Cayenne po novomanželském polibku zastaví a obřad se znovu odehraje na pozemku Porsche Experience Center.

Automobilka nezveřejnila, na kolik takový obřad přijde. Nastávající ale podpořila už jen proto, že jde o dobrou reklamu. A navíc si chce vyzkoušet, zda se její zázemí na takovou akci hodí. Třeba se pak dočkáme ještě dalších svateb na okruhu a možná i s větší porcí adrenalinu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů