Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Dojemný příběh: Američan křižuje v Camaru USA. Na počest svojí zemřelé ženy

Naše téma
Dominik Valášek | 09.06.2017
Simon Harris a jeho Camaro z roku 1970. | foto: Facebook / Camaro Across America
Když bylo Simonovi Harrisovi 14 let, byl v kině na dnes již legendárním filmu The Gumball Rally (Tajný závod). A do žlutého Camara druhé generace, které spolu s ostatními závodilo přes USA od pobřeží k pobřeží, se naprosto zamiloval.
Už tehdy se rozhodl, že jednou Camaro koupí, kompletně zrenovuje a následně si splní se svou ženou Lisou sen v podobě cesty přes celé Spojené státy. Renovace auta, při které prošel Harrisovi rukama úplně každý jednotlivý díl, zabrala dohromady sedm let.

Jenže manželé Harrisovi už spolu na cestu nikdy nevyrazí.

Po 25 letech manželství totiž Lisa dostala rakovinu a po rychlém průběhu nemoci zemřela. Harrisovi však ani tato životní rána nevzala vítr z plachet a po úmrtí své ženy se definitivně rozhodl, že cestu snů přesto - na její počest - podstoupí. Sám a s památkou svojí ženy vylepenou na blatníku žlutého Chevroletu Camaro z roku 1970.

Zajímavé nicméně je, že Simon svou cestu kompletně dokumentuje a střípky z ní přidává na svou stránku na Facebooku. Cesta Camaro Across America začala teprve 1. dubna letošního roku, nicméně již nyní se na stránce nachází hromada fotek, videí a dalších materiálů, nasbíraných během jízdy i během různých automobilových srazů v USA.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů