Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

7 nejlepších dárků pro milovníky aut

Naše téma
autor externí | 13.10.2022
foto: Freepik.com
Vánoce jsou za dveřmi a my jsme pro vás máme tipy na 10 nejlepších dárků vášnivé řidiče. Přečtěte si naše tipy a udělejte radost svým partnerům, tatínkům či dědečkům, kteří jsou za volantem jako doma.
Tipy na dárky pro řidiče vznikly ve spolupráci s holandskou stránkou Keuzehelper. Její odborná redakce pravidelně sepisuje tipy na originální dárky, které potěší vaše blízké. 

1. Nové auto
Uznáváme, že nové auto není zrovna z nejlevnějších dárků, ale určitě je to dárek, který potěší každého milovníka řízení. Obzvlášť pak ty, kterým už auto dosluhuje. Auto se pod stromek sice nevejde, ale auto můžete zaparkovat u kamaráda a pod stromeček naložit jen klíčky.

2. Zážitky se počítají
Naložit pod stromek nové Porsche nebo Lamborghini si asi nebude moci dovolit jen tak někdo, ale zážitek v podobě jízdy sportovním, nebo terénním vozem už je dostupnější záležitost. Většinou si můžete vybrat, jestli se chcete projet v provozu, nebo otestovat maximální rychlost na letišti.

3. Kvalitní nářadí se nikdy neztratí
Máte doma kutila, který si základní servisní úkony dělá v garáži? Např. momentový klíč, nájezdová rampa nebo kompresor se dají sehnat za pár stovek, ale pro domácí použití v pohodě postačí. Další skvělou volbou jsou kvalitní startovací kabely či nabíječka autobaterií.

4. Vsaďte na bezpečnost
Asi každému se občas stalo, že přijel na oslavu autem a chtěl si dát alespoň jednu skleničku. Kvalitní alkoholtester obdarovanému ukáže, zda už je po pár hodinách schopný řídit, nebo bude rozumnější nechat jízdu až na druhý den.

5. Průmyslový vysavač pro dokonale čistý interiér
Klasický vysavač si obvykle moc nerozumí s kamínky a kusy bahna, které se v autě občas objeví. Pokud někdo z vašich blízkých podniká ve stavebnictví, možná už nejeden vysavač odrovnal. Kvalitní průmyslový vysavač si poradí i se sutí vyřešíte úklid auta, ale i garáže a dalších prostor.

6. Nejlepší dárek pro obchoďáka
Máte mezi kamarády řidiče z povolání, nebo obchodního zástupce, které je neustále na cestách a potřebuje za jízdy telefonovat? Pokud v autě nemá rádio s Bluetooth, může být značkové handsfree vhodným dárkem, díky kterému bude jezdit bezpečněji a vyhne se pokutám.

7. Vyřešte problém nedostatkem prostoru
Pokud ve vaší rodině někdo akutně řeší nedostatek místa v autě, může pro něho být skvělým dárkem např. střešní box, díky kterému může vézt na střeše auta nejen lyže nebo kufry, ale do větší rakve na střechu se pohodlně vejde i složený kočárek.

Komerční sdělení
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů