Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

V Brně začíná veletrh Autotec 2006

Aktuality
Redakce TipCars.com | 03.06.2006
Dnes se pro veřejnost otevírají brány mezinárodního veletrhu užitkových automobilů, dílů, příslušenství a servisní techniky Autotec 2006, který můžete na brněnském výstavišti navštívit do 7. června.

Letos jsou prostory brněnského výstaviště zasvěceny nákladním vozům, k vidění ale bude i celá řada osobních aut v úpravě N1, například BMW řady 1 nebo nedávno představená Škoda Roomster. Celkem se představí 568 vystavovatelů z jedenadvaceti zemí, letošní ročník Autotecu je tedy zatím největším. Z novinek, které se v Brně představí, můžeme jmenovat například novou Avii s celkovou hmotností 12 tun, nový Ford Transit, Volkswagen Crafter, který nahradí model LT, nebo novou verzi dodávky Iveco Daily. Objevit by se měly i vozy spalující alternativní paliva, např. zemní plyn.

TIP: Volkswagen LT odchází, Crafter přichází

O tomto víkendu proběhne v rámci bohatého doprovodného programu sraz kamionů Truckfest, výstava Dědeček automobil zase nabídne pohled do stoleté historie výroby automobilů. Zájemci se také buodu moci svézt na terénním polygonu, na jejich ratolesti čekájí autodráhy, modely na dálkové ovládání či motokáry.

TIP: Přehled užitkových a nákladních vozů na českém trhu

Autotec 2006 je od soboty 3. do úterý 6. června otevřen vždy od 9 do 19 hodin, ve středu 7. 6. pak od 9 do 18 hodin. V sobotu a v neděli dáte za celodenní vstupenku 80 Kč, zlevněná vstupenka přijde na 40 Kč. Ve zbývajících dnech se celodenní vstupné zdražuje na 150, resp. 80 Kč. Pokud k výstavišti dorazíte autem, počítejte ještě s parkovným 25 Kč/hod. na expoparkingu u 4. brány nebo 180 Kč/den na ostatních parkovištích. Více informací najdete na oficiálních stránkách Autotecu 2006. Podrobné informace o tom, jak se do Brna i přímo na výstaviště dostat, jsou k dispozici zde.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů