Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Přijďte se podívat na výstavu MMOTION 2007

Aktuality
Radim Letovský | 28.11.2007
Již tento čtvrtek začne již třetí ročník exkluzivní výstavy mmotion, kde se můžete setkat s výjimečnými automobily, motocykly a konečně i ostatními produkty jež se používají v běžném životě. Zajímavá akce se uskuteční ve Veletržním paláci na Praze 7 a čas navštívit ji máte do prvního prosince.
Výstava mmotion, jež je oficiálně charakterizována jako „přehlídka exkluzivních automobilových, motocyklových a lifestylových značek, společenská a prodejní akce“, se uskuteční od 29.11 – 01.12.2007 ve Veletržním paláci.
Veškeré vystavované skvosty pak najdete ve Velké dvoraně, hale A a konečně hale B. Zajímá vás tedy, na co konkrétně se můžete na výstavě těšit? Organizátor akce slibuje „Exkluzivitu, luxus, jedinečnost, krásu a rychlost.“
Předně vás budou zajímat automobilové kousky, které se skutečně vymykají tomu, co můžeme běžně zřít na našich silnicích. Vždyť značky jako Bentley, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Lexus či Maserati rozhodně nevídáme každý den. Svou českou premiéru pak prožijí automobilky Alpina či Pagani a jiné.
Nové modely předvedou u nás poměrně zaběhnuté a oblíbené společnosti jako Audi, BMW, Land Rover, Mini nebo Volvo.
Pokud patříte spíše mezi fanoušky dvoustopých motorových prostředků, tak vás jistě nadchnou novinky značek Aprilia, BMW, Bimota, Buell, Ducati, Harley Davidson, HS-Choppers, KTM, Moto Guzzi, Moto Morini, MV Agusta, Triumph, Suzuki, Wild Performance, VAV Tuning…..

Zřejmé je, že výstavu si užijí zejména ti, kdož mají závodní srdce. Všechny vystavované modely totiž patří mezi čistokrevné sporťáky (modely jako Audi R8, Ferrari 430 Scuderia či Pagani Zonda nepovažujeme za praktické rodinné vozy).

Pokud chcete výstavu hrozně moc vidět, ale máte obavy, že by se a ní vaše něžná polovička mohla nudit, tak vám sdělíme radostnou zprávu. Přehlídka mmotion 2007 je i pro ženy! Ty svůj díl exkluzivity mohou zřít v tzv. lifestylové sekci, kde přičichnou k exotickému koření, pokochají se luxusními švédskými postelemi, ocení krásu italských kuchyňských spotřebičů nebo si nakoupí perfektní šperky či porcelán a sklo.

Třetí ročník mmotion 2007 tak jistě udělá radost každému, proto neváhejte a zajděte se na zajímavé exponáty mrknout. Více informací můžete získat na webové adrese MMOTION .
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů