Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

POZVÁNKA: AUTO PRAHA 2008

Aktuality
Petr Šikl | 25.04.2008
foto: Petr Šikl
Nevíte co s načatým víkendem? Máme pro Vás tip v podobě malého motoristického svátku v pražských Letňanech, kterým je výstava AUTO PRAHA 2008 doplněná o řadu doprovodných akcí a výstav.

Od pátečního dopoledne 25.dubna do neděle 27.dubna se v letňanském areálu PVA uskuteční tradiční výstava AUTO PRAHA 2008, který v letošním již 12. ročníku zpestří doprovodné akce (výstavy FOR MEN - 2. výstava hraček pro velké kluky, OFF ROAD - specializovaná výstava terénních vozidel a TUNING PRAGUE - výstava zaměřená na úpravu automobilů). Rozsahem ani obsahem se sice nejedná o tradiční autosalon, přesto tato akce díky komornímu charakteru dokáže nejednoho motoristy potěšit.

AUTO PRAHA 2008 - na co se můžete těšit?

Bezesporu hlavním lákadlem bude nový Superb. Budete si tak moc na vlastní kůži osahat konstrukci dvoudílných pátých dveří (Twindoor) a vyzkoušet prostornost interiéru. Těšit se můžete také na zcela nový Jeep Cherokee, Dodge Avenger a Nitro, Fiat Fiorino, faceliftovaný Opel Zafira a zbrusu nový Opel Agila atd. Pozornosti by neměl ujít ani doprovodný program. Můžete se tak těšit na výstavu závodních automobilů obohacenou videoprojekcí ze samotných závodů, na řadu exhibičních jízd a nebo autogramiádu předních českých motoristických závodníků. ÚAMK připravilo před vstupní halou řadu praktických ukázek ve kterých můžete pozorovat vyproštění posádky z havarovaného vozu, hašení požáru osobního vozu nebo simulaci rozdílu brzdné dráhy z 40 km/h a 50 km/h nebo. Na stejném místě mohou ženy - řidičky podrobit bezplatně svého plechového miláčka jarní technické kontrole nebo vyzkoušet zvládnutí smyku na kluzné ploše. Třešničkou na dortu bude exhibice současného nejúspěšnějšího českého motocyklového kaskadéra Pavla Vika. Připravena je i řada soutěží.

Místo konání: 

Pražský Veletržní Areál

 
Otevírací doba: 

 
25.-.26.4.2008

10.00-18.00 hod.

 
27.4.2008

10.00-17.00 hod.

 
Vstupenky:  
Plná

100 Kč

 
Zlevněná* (děti 6-15 let, ZTP, důchodci, registrovaný)

50 Kč

 
Rodinná (2 dospělí+ 2 děti)

200 Kč

 
Parkovné

100 Kč

 

* - pro získání zlevněné vstupenky je nutné se registrovat do návštěvnické databáze zde.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů