Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Pozvánka: AMERICAN DREAM 2014

Aktuality
Karel Směšný | 20.06.2014
Nevíte, co s nadcházejícím víkendem? Zveme vás na akci American Dream 2014, při níž si přijdou na své zejména milovníci automobilových veteránů.

Jedná se o třetí ročník akce, na níž lze obdivovat historické vozy původem především z Ameriky. Na své si přijdou jejich malí i velcí fanoušci. O záštitu akce se stará spolek 1st Veteran US Car Club Praha, vše bude probíhat na dostihovém závodišti Velká Chuchle v Praze.

Třídenní party American Dream 2014 začíná už dnes od 17 hodin a potrvá do neděle 22. června večer. Pro širokou veřejnost bude rozlehlý areál chuchelského závodiště přístupný v sobotu 21. června od deváté hodiny ranní za jednotné vstupné. Od 11 do 15 hodin odpoledne bude moderátor komentovat soutěžící vozy na rampě a v 16 hodin proběhne vyhlášení vítězů jednotlivých kategorií soutěže elegance.

Odpolední program doplní retro hudba z přelomu padesátých a šedesátých let a organizátoři slibují i netradiční módní přehlídku. Občerstvení zajištěno.

V areálu závodiště je parkování zdarma, na místo se můžete dopravit také vlakem nebo autobusem. Pokud nějakou „ameriku“ vlastníte, máte možnost kempovat přímo v areálu už od pátečního večera.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů