Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Pět nejčtenějších recenzí ojetin za rok 2011

Aktuality
Karel Směšný | 27.12.2011
Žebříček vede komplexně zpracovaná recenze Fordu Focus druhé generace. Kterým ojetinám patří další příčky?
 Ford Focus II - nadprůměrný kompakt. Tato recenze ojetiny dokazuje, že i doporučená verze nemusí být vždy nejideálnější volbou. Na příkladu Focusu si nejlépe ukážeme, že nelze bez důkladného vyzkoušení kupovat ojetý vůz.
 Toyota Avensis - vychytaná druhá generace. Toyoty jsou synonymem spolehlivosti. Avensis druhé generace se navíc poučil z chyb svého předchůdce a byl vyvinut na míru evropským požadavkům. Jaký je jako ojetina?
 Mazda 6 - první generace. Když se poprvé objevila, všichni byli jejím vzhledem doslova okouzleni. Radost panovala i při první jízdě. Čas však ukázal vady na kráse, přesto ji někdo miluje a někdo zatracuje.
 VW Golf V Přinesl výbornou protikorozní ochranu, což s legendami o skvělém dílenském zpracování utvrdilo zákazníka v myšlence, že si kupuje osvědčenou kvalitu. To platí i u páté generace, která kvalitativně pokročila ještě více tím správným směrem.
 Ford C-Max. Náruživí řidiči to mají při požadavku rodinného vozu kategorie MPV velmi těžké. Často se musí vzdát zábavy za volantem a řídit neohrabanou krabici, která převeze fúru věcí ale nedokáže být ani trochu jízdně zajímavá. Ford C-Max je čestnou vyjímkou. I po 150.000 km slouží dobře.
  
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
David V, 27.12.2011 17:36
...odkazy nefungují správně.
Karel - TipCars.com, 28.12.2011 15:07
Už je to v pořádku, díky za upozornění...
vstoupit do diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů