Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Hyundai Elantra získala AUTOBEST 2012

Aktuality
Karel Směšný | 19.12.2011
dalších 16 fotek
Vítězem ankety doporučující nejlepší nové auto pro běžné motoristy ze zemí střední a východní Evropy se stal model Hyundai Elantra.

V celkovém hodnocení Elantra předstihla Ford Focus, který se umístil na druhém místě a třetí Chevrolet Aveo. Elantru jako vítěze vybralo deset členů poroty, další tři přidělili první pozici Focusu a zbývající dva porotci nejlepší ohodnocení rozdělili mezi Aveo a Fiat Panda.

Porota při rozhodování o udělení ceny AutoBest zvažovala 13 kritérií. Nejdůležitějším kriteriem je cena, dále pak distribuční síť, dostupnost servisů a náhradních dílů, spotřeba paliva a všestranné uplatnění vozu spolu s objemem zavazadlového prostoru.

Organizace AutoBest je mezinárodní nezávislou porotou a její členové zastupují 15 zemí z regionu (Bulharsko, Českou republiku, Chorvatsko, Kypr, Maďarsko, Makedonii, Polsko, Rumunsko, Rusko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Turecko, Ukrajinu) a potenciální trh s více než 300 miliony obyvatel. AutoBest je druhou největší nezávislou motoristickou porotou v Evropě.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
Roman AX, 19.12.2011 15:28
Skvělá společnost, ještě chybí africké státy. Moje potřeby a nároky jsou stejné jako na západ od našich hranic.Bohužel jen ty peníze mám východní...
Petr S, 19.12.2011 22:59
Tak by mě zajímalo, který řetězec by vyhrál, kdyby komise vybírala nejlepší buřt pro běžné konzumenty. Tipuju že asi Lidl.
vstoupit do diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů