Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Traktor na pole, do lesa i na odhrnování sněhu: v bazaru je seženete i s radlicí

Naše téma
Martin Pleva | 16.01.2024
dalších 13 fotek
Traktor Zetor 7011. | foto: se svolením Šudoma Stroje
Nejen auta a motorky, ale i zemědělské stroje se dají běžně pořídit v bazarech jako „ojetiny“. Silné traktory jsou přitom užitečnými pomocníky nejen v sezóně prací na poli, ale i teď v zimě. S nasazenou radlicí totiž hravě zvládnou odhrnovat z cest i větší přívaly sněhu. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali, jaká je nabídka starších traktorů v našich bazarech.
V inzerci TipCars.com najdete více než 600 inzerátů na pracovní stroje. Firmy a podnikatelé si mohou vybírat z kategorií jako jsou traktory, bagry, buldozery, třídiče, kombajny, valníky, válce či vysokozdvižné vozíky. Nejvíce zastoupenými značkami mezi pracovními stroji jsou Caterpillar, JCB, Komatsu, Liebherr, New Holland, Volvo a Zetor.

„Co se aktuálního využití pracovních strojů v tomto zimním období týče, tak jsou to především traktory s radlicí, které jsou nyní v kurzu. Své využití najdou při odklízení sněhu z komunikací v obcích i mimo ně. Na webu TipCars nyní najdete okolo 50 traktorů JCB, Komatsu, Zetor a dalších,“ říká Marek Knieža, ředitel inzertního auto-moto webu TipCars.com.

V dalším díle seriálu jsme pro vás vytipovali čtyři traktory. Více se o nich dozvíte níže, prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii.
Traktor Zetor 7011
Traktor Zetor 7011., zdroj: se svolením Šudoma Stroje


Náš první tip je na traktor Zetor 7011, který se prodává za 338 437 Kč (možnost odpočtu DPH).

V provozu je od roku 1985 a má vznětový čtyřválcový motor s přímým vstřikováním o objemu 3 595 ccm. Ve výbavě najdete například nové pneu, dvě místa k sezení, palivovou nádrž o objemu 70 litrů či bezpečnostní kabinu.

Traktor Massey Ferguson 4x4
Traktor Massey Ferguson 4x4., zdroj: se svolením Bazar stavebních strojů Václav Matoušek


Náš druhý tip je na traktor Massey Ferguson, který se prodává za 592 900 Kč (možnost odpočtu DPH).

V provozu je od roku 2000. Ve výbavě najdete například pohon 4x4, hydraulické okruhy, klimatizaci, poloautomatickou 18-ti stupňovou převodovku či předehřev motoru.

Lesní traktor LKT 81Turbo
Lesní traktor LKT 81Turbo., zdroj: se svolením Czech M.A.T.


Náš třetí tip je na lesní traktor LKT 81Turbo, který se prodává za 846 879 Kč (možnost odpočtu DPH).

V provozu je od roku 1988. Lesní vyvážecí traktor přezdívaný Lakatoš má pohon 4x4x a hodí se pro lesní průmysl, těžbu a vyvážení dřeva.

Traktor Foton Crona 48HP
Traktor Foton Crona 48HP., zdroj: se svolením Czech M.A.T.


Náš čtvrtý tip je na traktor Foton Crona 48HP, který se prodává za 469 480 Kč (možnost odpočtu DPH).

V provozu je od roku 2013. Jde o čínský malotraktor značky Foton Lovol. Ve výbavě jsou dvě radlice.

Celou nabídku těchto vozů najdete ZDE.
Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?
• Výhodou je samotný systém vyhledávání, který je postaven tak, ať je co nejvíce komfortní pro každého uživatele.
• „Sledovali jsme, co lidé na našich stránkách nejvíce zadávají a hledají, a tyto jejich nejčastější požadavky jsme jim nabídli ve zjednodušené předvolbě. Víme, že se hlavně hledá značka, model, cena do určité výše, rok výroby, motor či převodovka. Méně už dneska lidé řeší stav kilometrů, protože v tomto údaji se dříve v inzerátech dost lhalo,“ vysvětluje ředitel TipCars.com Marek Knieža.
• Inzertní auto-moto web TipCars.com umí každému najít auto i podle dalších detailů a přání, třeba s vyhřívanými sedadly, s automatickou převodovkou nebo s tažným zařízením. Můžete si vybrat i více aut a pak je navzájem srovnávat na takzvaném „parkovišti“. A pokud zrovna nenajdete vůz podle vašich představ, založíte si na webu „hlídacího psa“, který za vás pohlídá nové inzeráty a upozorní vás na ně.
• Podrobnější informace k mnoha modelům starších aut i jejich hodnocení odborníkem můžete najít i ve speciální rubrice Poradna TipCars, kterou najdete ZDE.
TipCars.com patří do skupiny Vltava Labe Media, která vydává i regionální Deník. 
Hodnocení článku
5.0 z 5 (100%)
Hodnoceno: 1x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů