Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Auta s pohonem 4x4 jsou mezi ojetinami hojně zastoupené. Tvoří čtvrtinu nabídky

Naše téma
Martin Pleva | 09.01.2024
dalších 16 fotek
Subaru Forester e-Boxer Comfort. | foto: se svolením Eurocng
Venku panují silné mrazy, řidiči si musí dávat pozor na ledovku na silnicích a musí jezdit velmi opatrně. Ještě náročnější podmínky na cestách čekají na ty, kdo vyrážejí autem do hor. Takoví řidiči jistě ocení, když má jejich vůz pohon 4x4. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali, jaká je v našich bazarech nabídka ojetých „čtyřkolek“.
Čas od času se téměř každý z nás potřebuje dostat do hor, a to ideálně za každého počasí, tedy i když jsou venku mrazy a vrcholky kopců pokrývá sníh. A přesně pro tyto účely je dobré sáhnout po vozech s pohonem 4x4. Pokud se tedy rozhodnete, že právě čtyřkolka pro vás bude ideální volbou, můžete i v tomto případě obrátit na web TipCars.com.

„Aktuálně máme v nabídce více než 15 000 vozů s pohonem 4x4 od značek jako je Škoda, Subaru, Audi, Toyota, Volvo a dalších. Z naší celkové nabídky tak tvoří vozy s pohonem 4x4 téměř 25 procent inzerátů,“ říká Marek Knieža, ředitel inzertního auto-moto webu TipCars.com.

V dalším díle seriálu jsme pro vás vytipovali pět aut s pohonem 4x4. Více se o nich dozvíte níže, prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii.
Subaru Forester e-Boxer Comfort
Subaru Forester e-Boxer Comfort., zdroj: se svolením Eurocng


Náš první tip je na vůz Subaru Forester e-Boxer Comfort, který se prodává za 769 000 Kč (možnost odpočtu DPH). V provozu je od roku 2020 a najeto má 33 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 1995 ccm s výkonem 110 kW (149 PS).

Ve výbavě najdete například pohon 4x4, automatickou převodovku, adaptivní tempomat, osm airbagů, automatické zabrzdění v kopci, hlídání jízdního pruhu, parkovací kameru, dvouzónovou klimatizaci, CD přehrávač, elektrické víko zavazadlového prostoru, vyhřívaná sedadla, kožené čalounění, natáčecí světlomety, vyhřívaný multifunkční volant, startování tlačítkem, střešní nosič či tažné zařízení.

Audi Q340 TFSI Quattro
Audi Q340 TFSI Quattro., zdroj: se svolením Autocentrum Šerý


Náš druhý tip je na vůz Audi Q340 TFSI Quattro, který se prodává za 734 001 Kč (možnost odpočtu DPH). V provozu je od října 2020 a najeto má 55 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 1984 ccm s výkonem 140 kW (190 PS).

Ve výbavě najdete například pohon 4x4, automatickou převodovku, adaptivní tempomat, šest airbagů, asistent jízdy v koloně, asistent rozjezdu do kopce, přední a zadní parkovací senzory, ambientní osvětlení interiéru, automatickou klimatizaci, nezávislé topení s časovacím předehřívačem, LED matrixové světlomety, elektrické víko zavazadlového prostoru, sportovní vyhřívaná sedadla, tónovaná skla, start-stop systém, elektrické tažné zařízení, střešní nosič a ski box.

Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet
Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet., zdroj: se svolením Auto na míru


Náš třetí tip je na vůz Suzuki Vitara 1.4 BoosterJet, který se prodává za 359 999 Kč. V provozu je od roku 2016 a najeto má 101 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 1373 ccm s výkonem 103 kW (140 PS).

Ve výbavě najdete například pohon 4x4, manuální převodovku, šest airbagů, regulaci rychlosti při jízdě ze svahu, asistent rozjezdu do kopce, přední i zadní parkovací senzory, parkovací kameru, multifunkční volant, dvouzónovou klimatizaci, digitální přístrojový štít, bezklíčové startování, vyhřívané přední sklo, vyhřívaná sedadla a kožené čalounění.

Toyota RAV4 2.0i
Toyota RAV4 2.0i., zdroj: se svolením Autostyl


Náš čtvrtý tip je na vůz Toyota RAV4 2.0i, který se prodává za 799 900 Kč (možnost odpočtu DPH). V provozu je od roku 2022 a najeto má 25 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 1987 ccm s výkonem 129 kW (175 PS).

Ve výbavě najdete například pohon 4x4, manuální převodovku, adaptivní tempomat, automatické zabrzdění v kopci, parkovací kameru, automatickou klimatizaci, sportovní vyhřívaná sedadla, natáčecí světlomety, multifunkční volant, startování tlačítkem nebo také tažné zařízení.

Volvo V60 Cross Country
Volvo V60 Cross Country., zdroj: se svolením Auto Stodůlky


Náš pátý tip je na vůz Volvo V60 Cross Country, který se prodává za 799 000 Kč (možnost odpočtu DPH). V provozu je od září 2021 a najeto má 107 tisíc kilometrů. Auto má dieselový motor o objemu 1969 ccm s výkonem 145 kW (197 PS).

Ve výbavě najdete například pohon 4x4, automatickou převodovku, adaptivní tempomat, osm airbagů, tažné zařízení, parkovací kameru, asistent jízdy v koloně, regulaci rychlosti při jízdě ze svahu, multifunkční vyhřívaný volant, dvouzónovou klimatizaci, nezávislé topení s časovacím předehřívačem, LED adaptivní světlomety, digitální přístrojový štít, bezklíčové startování, elektrické víko zavazadlového prostoru, vyhřívaná a elektricky seřiditelná sedadla, kožené čalounění či dřevěné obložení.

Celou nabídku těchto vozů najdete ZDE.
Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?
• Výhodou je samotný systém vyhledávání, který je postaven tak, ať je co nejvíce komfortní pro každého uživatele.
• „Sledovali jsme, co lidé na našich stránkách nejvíce zadávají a hledají, a tyto jejich nejčastější požadavky jsme jim nabídli ve zjednodušené předvolbě. Víme, že se hlavně hledá značka, model, cena do určité výše, rok výroby, motor či převodovka. Méně už dneska lidé řeší stav kilometrů, protože v tomto údaji se dříve v inzerátech dost lhalo,“ vysvětluje ředitel TipCars.com Marek Knieža.
• Inzertní auto-moto web TipCars.com umí každému najít auto i podle dalších detailů a přání, třeba s vyhřívanými sedadly, s automatickou převodovkou nebo s tažným zařízením. Můžete si vybrat i více aut a pak je navzájem srovnávat na takzvaném „parkovišti“. A pokud zrovna nenajdete vůz podle vašich představ, založíte si na webu „hlídacího psa“, který za vás pohlídá nové inzeráty a upozorní vás na ně.
• Podrobnější informace k mnoha modelům starších aut i jejich hodnocení odborníkem můžete najít i ve speciální rubrice Poradna TipCars, kterou najdete ZDE.
TipCars.com patří do skupiny Vltava Labe Media, která vydává i regionální Deník. 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů