Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

SsangYong láká české řidiče cenou i výbavou. V bazarech roste nabídka těchto aut

Naše téma
Martin Pleva | 13.02.2024
dalších 14 fotek
SsangYong Korando. | foto: Se svolením AAA Auto
Korando, Tivoli nebo Rexton. To jsou názvy aut, které stále častěji vídáme na českých silnicích. Na kapotě mají logo jihokorejské automobilky SsangYong, jejíž obliba u našich motoristů stále roste. Přinášejí totiž velmi dobrý poměr bohaté výbavy a příznivé ceny. V dalším díle seriálu Deníku a webu TipCars.com jsme se proto podívali, jaká je v našich bazarech nabídka vozů SsangYong.
V ČLÁNKU NAJDETE
SsangYong Rexton
SsangYong Tivoli
SsangYong Korando
VIDEO: SsangYong Korando 2023 - levné rodinné SUV
Který z vozů značky SsangYong se vám v poměru cena/výkon zamlouvá nejvíce?
Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?
„V případě, že toužíte po nadstandartním zpracování, moderní technice, skvělé ceně a rádi zkoušíte neevropské značky, pak je SsangYong právě pro vás. Ten se na český trh vrátil na přelomu roku 2018 a 2019 a povedlo se mu sem přinést hodně muziky za málo peněz,“ říká Marek Knieža, ředitel inzertního auto-moto webu TipCars.com.

SsangYong vás podle jeho dalších slov vyvede z omylu v případě, když si myslíte, že u nás nejde sehnat praktické SUV s cenovkou pod milion korun. „V naší nabídce na TipCars.com najdete více než 190 kousků této značky. Vybírat si můžete z modelů jako jsou Korando, Rexton, Tivoli a další,“ dodává Marek Knieža.

V dalším díle seriálu jsme pro vás vytipovali tři auta značky SsangYong. Více se o nich dozvíte níže, prohlédnout si jednotlivé tipy můžete v naší fotogalerii.
SsangYong Rexton
SsangYong Rexton., zdroj: Se svolením AAA Auto


Náš první tip se týká vozu SsangYong Rexton 2.0 Turbo, který se prodává za 526 000 korun. V provozu je od roku 2018 a najeto má 96 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 2000 ccm s výkonem 165 kW (224 PS).

Ve výbavě najdete například automatickou převodovku, hlídání jízdního pruhu, elektricky seřiditelná a vyhřívaná sedadla s potahy kůže, vyhřívaný volant, palubní počítač, startování tlačítkem, automatickou klimatizaci či střešní nosič.

SsangYong Tivoli
SsangYong Tivoli., zdroj: Se svolením Auto ESA


Náš druhý tip je na vůz SsangYong Tivoli 1.6 e-XGi, který se prodává za 240 000 korun. V provozu je od roku 2015 a najeto má 110 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 1597 ccm s výkonem 94 kW (128 PS).

Ve výbavě najdete například manuální klimatizaci, deset airbagů, palubní počítač, tempomat, tónovaná skla, multifunkční volant, přední i zadní světla LED, elektrická sklopná zrcátka či parkovací kameru.

SsangYong Korando
SsangYong Korando., zdroj: Se svolením AAA Auto


Náš třetí tip je na vůz SsangYong Korando 1.5 T-GDI, který se prodává za 510 000 korun. V provozu je od roku 2022 a najeto má 20 tisíc kilometrů. Auto má benzinový motor o objemu 1500 ccm s výkonem 120 kW (163 PS).

Ve výbavě najdete například osm airbagů, automatickou klimatizaci, vyhřívaná sedadla, hlídání jízdního pruhu, elektrická sklopná zrcátka, vyhřívaný volant, střešní nosič, palubní počítač či startování tlačítkem.

SsangYong Korando 2023 - levné rodinné SUV:


Celou nabídku těchto vozů najdete ZDE.
Na co si dát pozor při koupi ojetého auta? A jak ojeté auto rychle prodat?
• Na tyto a další zajímavé otázky odpovídal šéf inzertního auto-moto webu TipCars Marek Knieža. 
• Podívejte se ve videocastu Deník s nadhledem na jeho rady a doporučení.
Proč je výhodné hledat auto na webu TipCars.com?
• Výhodou je samotný systém vyhledávání, který je postaven tak, ať je co nejvíce komfortní pro každého uživatele.
• „Sledovali jsme, co lidé na našich stránkách nejvíce zadávají a hledají, a tyto jejich nejčastější požadavky jsme jim nabídli ve zjednodušené předvolbě. Víme, že se hlavně hledá značka, model, cena do určité výše, rok výroby, motor či převodovka. Méně už dneska lidé řeší stav kilometrů, protože v tomto údaji se dříve v inzerátech dost lhalo,“ vysvětluje ředitel TipCars.com Marek Knieža.
• Inzertní auto-moto web TipCars.com umí každému najít auto i podle dalších detailů a přání, třeba s vyhřívanými sedadly, s automatickou převodovkou nebo s tažným zařízením. Můžete si vybrat i více aut a pak je navzájem srovnávat na takzvaném „parkovišti“. A pokud zrovna nenajdete vůz podle vašich představ, založíte si na webu „hlídacího psa“, který za vás pohlídá nové inzeráty a upozorní vás na ně.
• Podrobnější informace k mnoha modelům starších aut i jejich hodnocení odborníkem můžete najít i ve speciální rubrice Poradna TipCars, kterou najdete ZDE.
TipCars.com patří do skupiny Vltava Labe Media, která vydává i regionální Deník. 
Hodnocení článku
3.3 z 5 (66%)
Hodnoceno: 7x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
Lubomír. H, 18.02.2024 09:30
My máme korando R.v. 2023 od března najeto 28tis a krom vymění oleje atd. Jsem neměl jediný problém mám style+ výbavu manuál předkola projel jsem s tím půl Evropy že spaním v autě a lezení po skalách Německo, Rakousko několikrát Maďarsko, Rumunsko trasfaragas a transalpinu Slovensko několikrát Nízké vysoké Tatry Terchova střední Slovensko a za mě lepší než škodovka doteď jsem míval jen škodovky poslední 1.8T ale u koranda je podvozek naprosto super nic tam nevrže prostorný pár vychytávek místo ve stropě na bryle volán vyhřívání přepínání světel funguje perfektně jen co sudruhovia nevychitali je zadní kamera škoda že není schovaná pod znak jak to má Mercedes WV Renault pod znakem při mokru a dešti sněhu je k nepoužité špinavá ale za mě auto fakt super cena kvalita
Mmmmmmm, 19.02.2024 05:28
Auta jsou nová ,zánovní, ojetá, dojela a vraky kdo jsi koupi 2018 za půl míče tak to raději bych se tím nechlubil a vůbec bych o tom ani nepsal ček šmejd vrakoviště Evropy
vstoupit do diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů