Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Správci flotil mají nového pomocníka

Naše téma
Jiří Vaculík | 06.05.2010
Servisní koncepty dnes nemusejí zahrnovat jen komplexní péči o autopark, ale mohou obstarávat také specializované dílčí práce. Výrobci pneumatik proto přicházejí se svými programy zaměřenými na obutí auta a související servis.
Spravovat velkou flotilu je náročné, nákladné a zatěžující. O servisní práce týkající se pneumatik se navíc často musejí starat zaměstnanci, kteří svěřené automobily užívají. Znamená to na jedné straně další náklady, nároky a často i nepříjemné chvíle, na druhé straně také prostor pro úspory času, peněz i duševního zdraví. Oné druhé strany jsou si dobře vědomi i výrobci pneumatik, a proto například Goodyear přichází s novým konceptem a pomocníkem pro větší autoparky.
4Fleet je servisní koncept sdružující vybrané pneuservisy a zajišťuje celorepublikové pokrytí obsluhy fleetových zákazníků. Tyto servisy mají dostatečnou skladovou zásobou pneu, potřebné strojové vybavení, rozsáhlou nabídku služeb i kvalitní zázemí pro zákazníky. Pro manažerské potřeby je pak určeno řešení FleetOnlineSolutions ke správě, údržbě a kontrole nákladů vozových parků.
4Fleet je nastaven tak, aby výrazně snížil administrativu spojenou s firemními vozy, eliminoval jednání se servisy, ušetřil energii, čas a nervy zaměstnanců a zároveň zajistil spolupráci s odborníky i atraktivní slevy. Celkové úspory nákladů jsou dány přesnou definicí nákladů na pneumatiky pro konkrétní autopark a rozsahu možných či akceptovatelných služeb, přičemž platí fixní rámcové podmínky v celé servisní síti při uzavření jedné dohody. Za nastavení a dodržování aktuálních cen zodpovídá dodavatel konceptu, který také provádí pravidelný audit kvality služeb.
Pro fleetového manažera je určen online nástroj umožňující reporty včetně technických, které mohou odcházet i e-mailem. V systému lze nastavit požadované operační údaje jako VIN, RZ, stav zbytkového dezénu či uskladněných pneu, zároveň kontroluje absenci schvalovacího čísla nad stanovený limit nebo nedodržení nastavené kategorie pneumatik, případně služeb. Servisní místo posílá v reálném čase žádost o schválení, změnu nebo zamítnutí služby, zadaná data přitom nejdou změnit bez souhlasu manažera flotily.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů