Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Lexus RX 450h v edici ProTect

Nové modely
Karel Směšný | 05.02.2013
foto: Lexus
Lexus představil limitovanou edici crossoveru RX 450h s názvem PROTECT Edition, která přináší zákazníkům navíc paket příslušenství v hodnotě 38 000 Kč. Co obsahuje?

Lexus představil limitovanou edici oblíbeného crossoveru RX 450h s názvem PROTECT Edition, která přináší zákazníkům navíc paket originálního příslušenství v hodnotě 38 000 Kč. Co obsahuje?

Paket originálního příslušenství Lexus tvoří designové a především praktické doplňky, které přispívají k ochraně vozu:
• Ochranná hliníková lišta zadního nárazníku
• Oboustranná rohož do zavazadlového prostoru
• Textilní koberce
• Horizontální síť pro upevnění nákladu
• Lexus ProTect = technologie ochrany laku karoserie, litých kol a vnitřních textilií

Lexus ProTect zaručí lepší ochranu laku, vnitřních textilií a litých kol po dobu celých pěti let od aplikace. Na tuto dobu je zároveň poskytnuta záruka. Lexus ProTect využívá technologii, která byla původně vyvíjena Americkým národním úřadem pro letectví a kosmonautiku NASA, jako ochranný plášť pro parabolické antény vesmírných satelitů.
Produkt pro ochranu karoserie není vosk ani polymerový tmel, ale prostředek na křemíkové bázi, který přilne k molekulární struktuře laku. Keramicky zpevněná povrchová úprava uzavře vůz do nepropustného obalu, který ochrání lak a boční okénka před znečištěním, špatnými povětrnostními podmínkami a jinými nepříznivými vlivy. Lexus ProTect odolá teplotě 400°C a zabraňuje tak usazování rozpálených prachových částic z brzdového obložení na litých kolech. Ochrana tkanin a textilií pak funguje na bázi teflonu, který na ošetřeném čalounění vozu v interiéru i zavazadlovém prostoru vytvoří tenký film, z jehož povrchu jednoduše setřete nečistoty bez zanechání skvrn.
Lexus ProTect tedy pomáhá udržet atraktivní vzhled po dobu pěti let po ošetření a v konečném důsledku zvyšuje zůstatkovou hodnotu vozu. Záruka na Lexus ProTect se v případě prodeje vozu přenáší na nového majitele.


Stejná zvýhodnění jako u plně hybridního modelu RX 450h lze získat i pro verzi RX 350 se zážehovým motorem šestiválcem.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů