0
zpět
 

diskuze k tématu: Auto se slušným sound systémem z výroby, ideal do 150K?

kategorie zařazení tématu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, německá vozidla, ostatní, typ vozidla, osobní
_ice_
počet příspěvků3
datum registrace19.12.2017
Úterý 19.12.2017 13:21, Auto se slušným sound systémem z výroby, ideal do 150K?
Zdravím,
rovnou na úvod bych chtěl zdůraznit, že nejsem žádný tuner , nejde mi o šílené výkony audia atp. prostě jen rád při cestě poslouchám a jsem z domova zvyklý na nějakou úroveň audia a to co se montovalo a montuje do většiny aut (samozřejmě co jsem slyšel), je dost bída a není v mých silách jít všechno vyzkoušet a zjišťovat to osobně .

Nehodlám ani auta nijak vylepšovat, nelibí se mi to, většinou je to spíš paskvyl. Jsem ještě student (prosím nebijte mě ) a doteď jsem jezdil spíše taková vozidla na dojetí z A do B. Nyní bych chtěl pořídit něco, co mě bude i trochu těšit a bude to pěkné. Nejsem žádný závodník, koukám spíše po výbavě, ale taky se rád trochu svižně svezu. Takže nějaké úsporné motory zase ne-e. Moc toho ročně nenajedu a jezdím i velmi krátké vzdálenosti do 10 km (do ochodu, na nádraží atp). Párkát do měsíce kolem 100km dálnice a občas výlety. Tudíž by byl pro mě asi vhodnější benzín, kvůli méně nákladnému servisu. Bohužel je jich dost málo v kategoriích, kde dosud koukám a jsou spíš dražší než diesel v obdobné konfiguraci. Měřím 188, takže koukám spíš po prostornějších autech. Jestli kombi nebo sedan je mi vcelku fuk, pokud nevypadá odporně . Byt mám a stěhovat se v brzké době nehodlám, takže soutěžit o větší kufr nemusím .

A teď něco i ke konkrétním kouskům, ať je nějaká představa o jaké auto mám zhruba zájem.

Docela dost jsem uvažoval o Passatu B6, jenže když jsem si ho byl prohlédnout a poslechnout, tak žádná sláva a to byl ve výbavě HIGHLINE, takže asi těžko bude nějaký lepší kousek, co se zvuku týká. Sedadla Alcantara a kůže, to mi sedělo zase naprosto

Koukám taky po BMW řady 3 (E90,E91), ale tam jsem s rozpočtem dost na šťíru a to i kdybych ho snad posunul na 200K. Má smysl tohle BMW řešit ? Pětková řada je prý snad ještě větší past, takže tam ani moc nekoukám, ale ta by hrát asi měla.

Slyšel jsem, že Audi mývá už nějaký sound systém, ale s Audi nemám absolutně žádné zkušenosti.

Jediné auto, které mě zvukem uchvátilo bylo Volvo XC90 s repro Dynaudio(r.2008 hádám?), ale to je obr SUV a nejsem si jist, zda v mé ceně to nebude střep. Navíc nejsem matka s pěti dětmi . Auto je to jinak moc pěkné.
reagovat
Reno
počet příspěvků1352
datum registrace30.03.2010
Úterý 19.12.2017 15:35, RE: Auto se slušným sound systémem z výroby, ideal do 150K?
_ice_ napsal:
Zdravím, rovnou na úvod bych chtěl zdůraznit, že nejsem žádný tuner , nejde mi o šílené výkony audia atp. prostě jen rád při cestě poslouchám a jsem z domova zvyklý na nějakou úroveň audia a to co se montovalo a montuje do většiny aut (samozřejmě co jsem slyšel), je dost bída a není v mých silách jít všechno vyzkoušet a zjišťovat to osobně . Nehodlám ani auta nijak vylepšovat, nelibí se mi to, většinou je to spíš paskvyl. Jsem ještě student (prosím nebijte mě ) a doteď jsem jezdil spíše taková vozidla na dojetí z A do B. Nyní bych chtěl pořídit něco, co mě bude i trochu těšit a bude to pěkné. Nejsem žádný závodník, koukám spíše po výbavě, ale taky se rád trochu svižně svezu. Takže nějaké úsporné motory zase ne-e. Moc toho ročně nenajedu a jezdím i velmi krátké vzdálenosti do 10 km (do ochodu, na nádraží atp). Párkát do měsíce kolem 100km dálnice a občas výlety. Tudíž by byl pro mě asi vhodnější benzín, kvůli méně nákladnému servisu. Bohužel je jich dost málo v kategoriích, kde dosud koukám a jsou spíš dražší než diesel v obdobné konfiguraci. Měřím 188, takže koukám spíš po prostornějších autech. Jestli kombi nebo sedan je mi vcelku fuk, pokud nevypadá odporně . Byt mám a stěhovat se v brzké době nehodlám, takže soutěžit o větší kufr nemusím .A teď něco i ke konkrétním kouskům, ať je nějaká představa o jaké auto mám zhruba zájem. Docela dost jsem uvažoval o Passatu B6, jenže když jsem si ho byl prohlédnout a poslechnout, tak žádná sláva a to byl ve výbavě HIGHLINE, takže asi těžko bude nějaký lepší kousek, co se zvuku týká. Sedadla Alcantara a kůže, to mi sedělo zase naprosto Koukám taky po BMW řady 3 (E90,E91), ale tam jsem s rozpočtem dost na šťíru a to i kdybych ho snad posunul na 200K. Má smysl tohle BMW řešit ? Pětková řada je prý snad ještě větší past, takže tam ani moc nekoukám, ale ta by hrát asi měla.Slyšel jsem, že Audi mývá už nějaký sound systém, ale s Audi nemám absolutně žádné zkušenosti.Jediné auto, které mě zvukem uchvátilo bylo Volvo XC90 s repro Dynaudio(r.2008 hádám?), ale to je obr SUV a nejsem si jist, zda v mé ceně to nebude střep. Navíc nejsem matka s pěti dětmi . Auto je to jinak moc pěkné.


Koupit starou feldu a dát do ní high-end audio za kilo čtyřicet...

reagovat
_ice_
počet příspěvků3
datum registrace19.12.2017
Úterý 19.12.2017 15:58, Velmi děkuju za radu :-D
Já nevím, možná je to hloupý dotaz, nebo i celý požadavek. Ale tak od toho jsem přeci tu, abych se zeptal, zda je to reálné, nebo ne . Nehledám zase nic tak šíleně high end, jak mohlo vyznít a samozřejmě, že audio není to absolutní kritérium při výběru, jen hledám spíš nápady po čem se podívat, kdyby někdo o něčem věděl.
reagovat
sheogorath
počet příspěvků527
datum registrace27.05.2016
Úterý 19.12.2017 16:38, RE:................... . . . . . ...
Z vlastni zkusenosti Audi A8 D2 (hledej facelift) - vybornej zvuk od Bose, navic hlinikova kastle - nerezne
reagovat
Reno
počet příspěvků1352
datum registrace30.03.2010
Středa 20.12.2017 08:03, aaaaaaa
Sorry ale to je jako vybírat si ženskou podle toho, jestli umí vařit svíčkovou. Tak ji tu svíčkovou prostě naučím a můžu si vybírat blondýnu s pětkama. Než si najít nějakou opici, jen proto, že tu svíčkovou umí...
reagovat
KoobaS
počet příspěvků1002
datum registrace23.04.2014
Středa 20.12.2017 08:36, Re:
Alfa 147 nebo GT mají občas sound systém od Bose. Ten by snad mohl uspokojit.
Za 150 to budou ty nejdražší kousky a ještě zbyde dost peněz na první servis...
Já měřím asi 186 a mám cca 100kg a do 147 se vlezu krásně. Místa je dost, auta jsou to podle mě dodnes krásný...
reagovat
David V
počet příspěvků2049
datum registrace16.05.2007
Středa 20.12.2017 09:27, RE: aaaaaaa
Reno napsal:
Sorry ale to je jako vybírat si ženskou podle toho, jestli umí vařit svíčkovou. Tak ji tu svíčkovou prostě naučím a můžu si vybírat blondýnu s pětkama. Než si najít nějakou opici, jen proto, že tu svíčkovou umí...


No, čoveče, nevím, jestli není snazší si nechat "udělat" blondýnu s 5-kama než vypěstovat v libovolné ženě chuť k dobrovolné bezvýhradní péči o domácnost, což zahrnuje i vaření svíčkové.
A u aut to mám taky tak, že se dívám nejprve, co auto umí a pak teprve potom, jak vypadá.
A samozřejmě u obého je nejlepší kombinace.

Nicméně hledat auto podle kvalitního hi-fi systému a do výčtu kandidátů uvést konfekci je přinejmenším divné.
Hledal bych akusticky, co nejtišší model (čili něco se silným benzínem ve střední nebo vyšší střední třídě) a pak bych se zaměřil na komponenty hi-fi systému, pokud by nebyl uspokojivý, ale primární by byly kvality motoru, převodovky, podvozku a karoserie.
reagovat
Giorgio
počet příspěvků814
datum registrace09.05.2007
Středa 20.12.2017 13:42, RE: aaaaaaa
David V napsal:
Reno napsal:
Sorry ale to je jako vybírat si ženskou podle toho, jestli umí vařit svíčkovou. Tak ji tu svíčkovou prostě naučím a můžu si vybírat blondýnu s pětkama. Než si najít nějakou opici, jen proto, že tu svíčkovou umí...
No, čoveče, nevím, jestli není snazší si nechat "udělat" blondýnu s 5-kama než vypěstovat v libovolné ženě chuť k dobrovolné bezvýhradní péči o domácnost, což zahrnuje i vaření svíčkové.A u aut to mám taky tak, že se dívám nejprve, co auto umí a pak teprve potom, jak vypadá.A samozřejmě u obého je nejlepší kombinace.Nicméně hledat auto podle kvalitního hi-fi systému a do výčtu kandidátů uvést konfekci je přinejmenším divné.Hledal bych akusticky, co nejtišší model (čili něco se silným benzínem ve střední nebo vyšší střední třídě) a pak bych se zaměřil na komponenty hi-fi systému, pokud by nebyl uspokojivý, ale primární by byly kvality motoru, převodovky, podvozku a karoserie.


Konfekce jak konfekce. Ale hlavně ta evropská klasika nebude tou cestou. Více na audiu si dávají záležet japonští výrobci a z vlastní zkušenosti vím, že Lexusy GS i LS hrály pěkně. Teď jsem jen letmo ověřil Googlem, že i do IS se dávalo audio Mark Levinson. I když teda do limitu se vejde jen IS 220d.
reagovat
_ice_
počet příspěvků3
datum registrace19.12.2017
Středa 20.12.2017 15:40, paráda !!
Našel se i někdo, kdo si ze mě nedělá srandu se s svíčkovou a místo toho přihodil svojí zkušenost

A8 D2 - audio bude asi na dobré úrovni, ale pro mě (asi morálně?) zastaralé. Navíc bude chybět AUX, což je pro mě minimální potřebná konektivita. Koukal jsem i na ceny D3, viděl jsem i kolem 200K, ale to bude asi kasička. Co nějaké nižší řady ? Chtěl bych auto ideálné 2005+.

Afla - o těch jsem slyšel jen, že to není úplně to nejspolehlivější, navíc ty GT, to bude asi i horší s dílama. Co jsem si přečetl, tak je to především stroj na úsměv na tváři z jízdních prožitků, než cokoliv praktického. Skoro bych řekl víkendové auto.

David V:
Já koukl jednoduše po tom, co trochu znám. Vím, že je to běžná střední třída...ale tak chtěl jsem zkusit, co do toho montují, jestli to třeba nebude už tak dobré, že to nemá cenu řešit. Bohužel v tomhle segmentu je furt základ klasická sestava středobas a výšky a to snad ještě jen na 4 kanálovém zesilovači
Ale náhodou jsem se dopídil přes Dynaudio (se kterým bych byl asi naprosto v pohodě, i když vím, že v XC90 bude lepší), že to montovali i do Passatu B6 v 10-kanálu, spolu s 3.2 FSI by to učitě stálo za zkoušku, ale asi to bylo tak drahé, že to skoro nikdo nepřiplácel, protože sehnat jen libovolný Passat s Dynaudiem je oříšek
Jinak silné tiché auto mi vychází takové Volvo S80, ale to nebude asi dobrá koupě vzhledem k rozpočtu ..Nepotřebuju mít nutně "studio na kolech" v tichoučkém autě, i když by to byl fajn, to už bych chtěl ale moc.

Giorgio:
Lexus a Mark Levinson bude určitě bomba, co se týká těchto "prémiových" aut, tak to hraje neskutečně, ale na to asi nemám... i kdybych to pořídil, tak bych dojel na servise, hádám... Opravdu ale nejsem fixnutý na žádnou značku ani model, klidně japonec, proč ne, ale tam se fakt nevyznám. Proto se radím Jinak ty Lexusy vypadají dobře..co jsem tak zkouknul, tak obecně i jejich výbava mi příjde tak nějak pár let napřed proti koncernu co koukám
reagovat
woji
počet příspěvků17
datum registrace13.09.2013
Středa 20.12.2017 16:13, Volvo
Za sebe musím říct, že něco podobného jsem kdysi řešil a vyřešil. Do 150.000 Kč bych se poohlédl po Volvu C30/S40/V50 s audiem High Performance nebo zmíněném Premium sound od Dynaudia. S motorizací 2,0, 2,4 nebo T5, případně 2,0D. Jízdně je vozidlo s kombinací těchto motorizací radost. A se svými 187 cm výšky jsem s prostorem nikterak zásadní problém taky neměl.
reagovat
sheogorath
počet příspěvků527
datum registrace27.05.2016
Středa 20.12.2017 17:04, RE: paráda !!
_ice_ napsal:
A8 D2 - audio bude asi na dobré úrovni, ale pro mě (asi morálně?) zastaralé. Navíc bude chybět AUX, což je pro mě minimální potřebná konektivita. Koukal jsem i na ceny D3, viděl jsem i kolem 200K, ale to bude asi kasička. Co nějaké nižší řady ? Chtěl bych auto ideálné 2005+.


Zvukove je paradni, uplne nerozumim moralni zastaralosti - zvuk je porad zvuk jestli myslis absenci MP3 apod, jo to tam neni. AUX ma, ale tusim v kufru, tzn by se muselo protahnout dopredu.
D2 je oproti D3 vyrazne spolehlivejsi.

V mym soucasnym Phaetonu je Dynaudio Temptation (z vyroby) a je to celkem nekompromisni
reagovat
Zdeny60
počet příspěvků1230
datum registrace08.09.2009
Středa 20.12.2017 17:55, Tak tohle sleduji se zájmem:-)
Jakožto člověk, co se přes 45 let věnuje hifi (jak se dnes říká hájendu)) v docela hodně vysoké cenové hladině, tak jsem zvědav, kam se tahle diskuze začne ubírat. K výběru auta bych měl jen poznámku, že na muziku auto nejezdá a osobně bych při výběru sledoval zcela jiná kriteria. Tím chci říct to, že v autě jsem měl zvuk od montáže z výroby přes aparát za cca 140.000Kč , který jsem si sám stavěl v letech 2001-2002 a který mi nakonec v čobolsku vykradli u penzionu v Ružomeroku a pojišťovna zapaltila s bídou půlku, načež jsem se vrátil k továrnímu zvuku.
A k věci: nyzývat BOSE dobrým zvukem může ten, co asi neslyšel opravdu slušný zvuk v autě. Tovární Dynaudio ve Volvu je na tom lépe. Mark Levinosn zabíjí instalace, navíc nevhodné měniče. Ale to je jiná kasta a cenově pro tazatele úplně mimo. Kdybych to řešl dnes já, koupil bych si něco, co má předpoklady pro to, aby zvuk byl přinejmenším slušný a měl k tomu podmínky. Tzn. auto větší Kvůli instalaci dio kufru), tiché = benzínové a takové, co vydrží (= neshnije), je spolehlivé a zbyde mi málo aut s daným rozpočtem: Vovlo S60 (S80 je dražší než S60), Toyota Avensis 2,0i, Subaru Legacy 2,0R, Honda Accord, Mondeo, Pasát s benzínem. A do tohoto bych si nechal udělat vestavbu - za cca 30 tisíc bude hrát jako z jiné galaxie, bude mít všechny pitomosti dneška, jako MP3, MP4, MP45 a vyšší .-), bude mít USB (k čemu AUX???), bude mít výstupy na min. 5 kanálů 4+1 s aktivní výhybkou a reproduktory např. Dynaudio, které se dají sehnat jako automobilový set (ten samý, co ej ve Volvu) za 12-15 tisíc. A kdejaká firma udělá instalaci, na jakou se cítíš finančně - od vytlumení auta přes dodělané speciální redukce pro montáž měničů do dveří. Zesilovač je otázkou pár tisícívek a když bys chětl ušetřit, vybere na vhodném foru z drzhé ruky kus s opravdu výtečným zvukem. Ado 200.000Kč se vejdeš s autem s parádním zvukem, kterému se tovární zvuk v čemokliv běžném (kamžto počítám i Volvo s Dynaduiem) nevyrovná. Jinak ke zvuku Bose - je to o malinko lepší, než kdejaký tovární zvuk. Bohužel, pro neznalé je Bose synonymem "něčeho", pro znalé je to synonymem "za hodně peněz sračka". Takže nstručně, neupínej se na tovární instalaci, protože to, co hraje slušně, na to nemáš daný badžet a radši si kup pořádný auto, co má potenciál vydržet pár let a do něj si nech něco postavit. Odobrných for je na netu bezpočet a info tam jistě dohledáš a ještě ušetříš a jako bonus budeš se zvukem fakticky spokojen.

PS: měl jsem několik instalací a nejvíce vzpomínám právě na Dynaudio, které jsem měl v plném aktivu + SW od DLS, zesilovače taktéž a výhybku taktéž, slušně hrály i Focaly, pak nějaké DSL jsem měl (ty byly vlůastně také vynikající, na ně bych málem zapomněl) a vždy jsem se vešel do nějakých 60-80 tisíc S) vyjímkou extra instalace do Oktávky za těch cca 140 litrů), ale bez práce, tu jsem si dělal výhradně sám, tzn. novou HU, vytlumení, kroužky, hrom bednu, natahání kabeláže, druhou baterku, atd atd atd... Kdysi mě to bavilo, dnes už vím, že to byl kravina, kterou při prodeji nikod nikdy nezaplatil Ale hrálo to fakt špičkově.


Jako vodítko pro začátek mrkni na www.autohificlub.cz a přílsušná sekce, kde najdeš kupy instalací a také bazar...
reagovat
sheogorath
počet příspěvků527
datum registrace27.05.2016
Čtvrtek 21.12.2017 09:40, RE: ...................... ........................................
V podstate jo, ale - auto je fakt mizerna poslechova mistnost, "haajend" tam nikdy "haajend" nebude. Za dalsi, kvalitni zvuk a MP3 format se navzajem dost vylucuje.

A stejne tak tovarni zastavba bude u "premiovych" (debilni slovo, ale nevim jak to nazvat) aut beztak lepsi, nez vetsina after, hlavne proto, ze na 90% mu to bude montovat nejakej patlal....



reagovat
Zdeny60
počet příspěvků1230
datum registrace08.09.2009
Čtvrtek 21.12.2017 20:17, RE: ...................... ........................................
sheogorath napsal:
V podstate jo, ale - auto je fakt mizerna poslechova mistnost, "haajend" tam nikdy "haajend" nebude. Za dalsi, kvalitni zvuk a MP3 format se navzajem dost vylucuje.A stejne tak tovarni zastavba bude u "premiovych" (debilni slovo, ale nevim jak to nazvat) aut beztak lepsi, nez vetsina after, hlavne proto, ze na 90% mu to bude montovat nejakej patlal....


V autě MP3 s vyšším BR nemáš šanci odlišit od CD. Jinka k té zástavbě - nejlepší sei je to udělat sám. Ušetříš a je to přesně dle tvých představ. potíž je, že mnohdy hledáš už vyšlapanou cestičku a časově se to pak protáhne. Pamatuji, jak jsem asi měsíc bádal nad tím, jak odrušit jemňounké pískání alternátoru u jedné z prvních sestav-pomohl až druhý akumulátor.
reagovat
Reno
počet příspěvků1352
datum registrace30.03.2010
Pátek 22.12.2017 08:53, Konzument pouhý konzument
Takže mi dostačuje co je tam od výroby, fakt je, že když si pustím nějakou vypalovačku na plný koule, limity poznám velmi záhy, ani výšky ani basy, všechno jde do zadku...
Nicméně, co na takovém audio zařízení posloucháte milí pánové? Mozarta? Bacha? Pink Floyd?
reagovat
sheogorath
počet příspěvků527
datum registrace27.05.2016
Pátek 22.12.2017 15:36, RE: ...................... ........................................
Zdeny60 napsal:
sheogorath napsal:
V podstate jo, ale - auto je fakt mizerna poslechova mistnost, "haajend" tam nikdy "haajend" nebude. Za dalsi, kvalitni zvuk a MP3 format se navzajem dost vylucuje.A stejne tak tovarni zastavba bude u "premiovych" (debilni slovo, ale nevim jak to nazvat) aut beztak lepsi, nez vetsina after, hlavne proto, ze na 90% mu to bude montovat nejakej patlal....
V autě MP3 s vyšším BR nemáš šanci odlišit od CD.



A z toho vyplyva, ze takova investice nema moc cenu. Kvalitni audio jo, ale zas neprehanet
Na domacim hifi MP3 vs. treba FLAC (zvlast pak se SR 48kHz) poznam...
Jak jsem psal, auto neni uplne nejlepsi poslechova mistnost

Radsi koupit auto s poradnym motorem, a nebudes poslouchat radio
reagovat
Zdeny60
počet příspěvků1230
datum registrace08.09.2009
Pátek 22.12.2017 16:52, RE: Konzument pouhý konzument
Reno napsal:
Takže mi dostačuje co je tam od výroby, fakt je, že když si pustím nějakou vypalovačku na plný koule, limity poznám velmi záhy, ani výšky ani basy, všechno jde do zadku...Nicméně, co na takovém audio zařízení posloucháte milí pánové? Mozarta? Bacha? Pink Floyd?


Tak to máš něco hodně blbě. Já ti garantuji, že když ti pustím MP3 ve 192kB, poznáš leda prd. A o 320kB/s už nemá cenu ani polemizovat.
Jinak já v autě poslochám už jen ticho a Zelenou vlnu. Na muziku má doma aprátek za cca 1 milionek korunek
reagovat
David V
počet příspěvků2049
datum registrace16.05.2007
Sobota 23.12.2017 00:52, RE: Konzument pouhý konzument
Zdeny60 napsal:
Reno napsal:
Takže mi dostačuje co je tam od výroby, fakt je, že když si pustím nějakou vypalovačku na plný koule, limity poznám velmi záhy, ani výšky ani basy, všechno jde do zadku...Nicméně, co na takovém audio zařízení posloucháte milí pánové? Mozarta? Bacha? Pink Floyd?
Tak to máš něco hodně blbě. Já ti garantuji, že když ti pustím MP3 ve 192kB, poznáš leda prd. A o 320kB/s už nemá cenu ani polemizovat. Jinak já v autě poslochám už jen ticho a Zelenou vlnu. Na muziku má doma aprátek za cca 1 milionek korunek


Hele mně je přes 40 a nad 15 kHz neslyším nic, jak jsi na tom Ty?
reagovat
Zdeny60
počet příspěvků1230
datum registrace08.09.2009
Sobota 23.12.2017 07:29, RE: Konzument pouhý konzument
David V napsal:
Zdeny60 napsal:
Reno napsal:
Takže mi dostačuje co je tam od výroby, fakt je, že když si pustím nějakou vypalovačku na plný koule, limity poznám velmi záhy, ani výšky ani basy, všechno jde do zadku...Nicméně, co na takovém audio zařízení posloucháte milí pánové? Mozarta? Bacha? Pink Floyd?
Tak to máš něco hodně blbě. Já ti garantuji, že když ti pustím MP3 ve 192kB, poznáš leda prd. A o 320kB/s už nemá cenu ani polemizovat. Jinak já v autě poslochám už jen ticho a Zelenou vlnu. Na muziku má doma aprátek za cca 1 milionek korunek
Hele mně je přes 40 a nad 15 kHz neslyším nic, jak jsi na tom Ty?


16 dávám v aboslutní klidné místnosti bez hlukového pozadí. A to ajk kdy, někdy ne, někdy nao, záleží na celkovéúnavě, vyspání, pobytu v hluku před tím a dalších faktorech. proč se na to ptáš??? Pokud myslíš, že vjem muziky s tím souvisí, jsi vedle, jak ta jedle. Bylo děláno hromady vědeckých výzkumů, jak lidé v různých věkových kategoriích vnímají hudbu a výsledky jsou víc než překvapivé.
reagovat
Reno
počet příspěvků1352
datum registrace30.03.2010
Neděle 24.12.2017 08:05, RE: Konzument pouhý konzument
Zdeny60 napsal:
Reno napsal:
Takže mi dostačuje co je tam od výroby, fakt je, že když si pustím nějakou vypalovačku na plný koule, limity poznám velmi záhy, ani výšky ani basy, všechno jde do zadku...Nicméně, co na takovém audio zařízení posloucháte milí pánové? Mozarta? Bacha? Pink Floyd?
Tak to máš něco hodně blbě. Já ti garantuji, že když ti pustím MP3 ve 192kB, poznáš leda prd. A o 320kB/s už nemá cenu ani polemizovat. Jinak já v autě poslochám už jen ticho a Zelenou vlnu. Na muziku má doma aprátek za cca 1 milionek korunek


Co to meleš?:) Když pustím muziku na plný koule za začne to škrčet rumplovat prostě to nestíhá, je to snad jasný:)
Ptám se co posloucháte za muziku, pane Zdenku, na aparátu za milión korunek.... Rytmuse? Evu a Vaška? Čtvero ročních období?

reagovat
1 2




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, všechna práva vyhrazena.