Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Vybíráme z inzerce: Blíží se jaro, co takhle udělat si radost kabriem?

Naše téma
Dominik Valášek | 24.02.2017
BMW řady 3 kabriolet. | foto: BMW
První jarní slunce už občas příjemně zasvítí a teploty pomaličku naznačují příchod jara. Nastal proto čas popřemýšlet, zda není střecha, která nás chrání před větrem ve vlasech, poněkud zbytečná. Z partnerského portálu Cars.cz pro vás vybíráme trojici kabrioletů.
Mazda MX-5 (2000)
Mazda MX-5.


Podle některých nadšenců je Mazda MX-5 odpovědí na všechny potřeby, které můžete okolo aut mít. Podle některých se zase jedná o auto pro muže, kteří „nemají rádi ženy". Snad úplně každý ale musí přijmout fakt, že je Mazda MX-5 výborně jezdícím, lehkým a spolehlivým roadsterem, který přinese svému majiteli mnoho úsměvů.

Mazda z konce roku 2000 si z výroby nese slabší (ovšem nikoliv slabý) motor o objemu 1,6 litru nabízející 110 koní (81 kW) výkonu. Na první pohled to vypadá, že se tomuto konkrétnímu exempláři vyhnul i úhlavní nepřítel v podobě rzi, ačkoliv důkladná kontrola je samozřejmě na místě. Nájezd činí podle inzerátu 128 623 kilometrů.

Celý inzerát naleznete zde.

Mini Cooper Cabrio (2007)
Mini Cooper Cabrio



Menší, ovšem o to stylovější, volbou je britská ikona v podobě Mini. Klasický třídveřový Cooper ve verzi Cabrio shodil střechu, což mu propůjčuje velkou dávku elegance a majiteli zase vítr ve vlasech. V nouzi povozí první novodobý Cooper až čtyři lidi, ačkoliv obsazení dvěma jedinci je rozhodně lepší nápad.

Vůz v inzerci pochází z roku 2007 a specifikace Cooper bez dalších přídomků znamená, že si pod kapotou veze základní čtyřválec o objemu 1,6 litru a výkonu 115 koní (85 kW) výkonu. Podle prodejce najel „miník" za 10 let svého života 173 416 kilometrů.

Celý inzerát naleznete zde.

BMW 320i Cabrio (2009)
BMW 320i Cabrio.



Mnichovská trojka minulé generace je jediným autem z našeho výběru, které disponuje elektricky skládanou plechovou střechou. Ta mu uděluje mnohem lepší možnosti celoročního využití. Také čtyři lidi zde svezete vcelku pohodlně.

Pod kapotou BMW z roku 2009 se nachází nejvýkonnější čtyřválec svojí doby a sice přímovstřikový dvoulitr o výkonu 170 koní (125 kW), napojený na šestistupňovou manuální převodovku. Vůz má podle inzerátu najeto 95 000 kilometrů.

Celý inzerát naleznete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů