Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Volvo XC90 R-Design: Švédská novinka se ukazuje i ve sportovní úpravě

Naše téma
Redakce | 28.09.2014
dalších 9 fotek
Volvo XC90 v provedení R-Design. | foto: Volvo Cars
Stockholm/Praha /FOTOGALERIE/ - Nejočekávanější Volvo posledních let bude mít dvě vrcholná provedení. Jedno spíše elegantní, druhé pak laděné do sportovna. A právě "sportovní" XC90 R-Design ukázala švédská automobilka na prvních fotografiích. 
Představení Volva XC90 s výbavou R-Design následuje krátce po uvedení 1927 vozů série First Edition s individuálním číselným označením, které byly k dispozici pouze prostřednictvím exkluzivního online prodeje a k jejichž rozprodání došlo během 47 hodin.

Od běžného provedení se R-Design liší jen detaily. Patří mezi ně mřížka chladiče, přední spoiler, "hedvábně kovové" lemování oken, integrovaná dvojitá koncovka výfuku, lesklé střešní ližiny a matně stříbrné kryty vnějších zpětných zrcátek. Vzhled doplňují 20" nebo příplatková 22" kola R-Design z lehké slitiny.

Volvo XC90 v provedení R-Design.



Sportovní sedadla jsou čalouněna v kombinaci textil Nubuck a perforovaná kůže, volant je také potažený perforovanou kůží. Řidič bude mít k dispozici také klíč s dálkovým ovládáním v exkluzivní kožené úpravě R-Design. Součástí výbavy je také 12,3" displej uživatelského rozhraní.

Nabídka motorů rodiny Drive-E zahrnuje jednotky s výkonem až 400 koní.

Volvo XC90 v provedení R-Design.



R-Design představuje jednu ze čtyř úrovní výbavy. Základním stupněm je Kinetic, kterou následuje výbava Momentum. Nad ní jsou pak dvě vrcholná provedení. Verze Inscription je navržena pro zákazníky, kteří oceňují eleganci a luxus, zatímco R-Design by se měl líbit zájemcům o sportovnější vzhled.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů