Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Volkswagen ukazuje T-Roc v nové upoutávce. Částečně lze vidět i interiér

Naše téma
Daniel Fuglevič | 16.08.2017
dalších 5 fotek
Volkswagen T-Roc. | foto: Volkswagen
Německá značka pokračuje v odhalování svého nového crossoveru T-Roc a po několika ilustracích zveřejňuje rovněž video s pohledem na dosud neviděné detaily. Podrobněji si tak můžeme prohlédnout grafiku světlometů nebo konečně i menší část interiéru.
Upoutávka pochopitelně ukazuje T-Roc pouze po částech, jelikož na oficiální představení se vší parádou si musíme počkat do 23. srpna. Jak už jsme ale mohli vidět na dřívějších ilustracích, novinka pokračuje ve stylu ostrých linií současných Volkswagenů a tento design se dle všeho promítne i dovnitř vozu.

Pár krátkých záběrů do interiér potvrzuje, že crossover nabídne části obložení v barvě karoserie, jak se předpokládalo, a celková architektura palubní desky zřejmě přinese v rámci vzhledu menší novinky. I zde se objevují zmíněné ostré linky.

Mluví se rovněž o moderní výbavě, jelikož zákazníkům bude nabízen i digitální přístrojový panel namísto analogových přístrojů. Jistá je rovněž armáda bezpečnostních a asistenčních systémů všech druhů.

Délka vozu by se měla pohybovat okolo 4,2 metru, šířka okolo 1,8 metru a rozvor by měl činit zhruba 2,6 metru. Můžeme tak předpokládat díky faktu, že T-Roc bude stát na známé koncernové platformě MQB, která podepírá třeba Audi Q2, Seat Ateca či Škodu Karoq.

I proto se dají odhadnout také motorizace. Základem bude litrový tříválec (zřejmě o výkonu 81 kW/110 koní), více výkonu pak nabídne přeplňovaná patnáctistovka (pravděpodobně 110 kW/150 k). A budou i turbodiesely s objemy 1,6 a 2,0 litru a s výkony od 85 kW/115 k do 110 kW/150 k. Vyloučit nelze ani hybridní variantu.

Levnější verze nabídnou pohon předních kol, Volkwagen ale určitě nabídne i čtyřkolku.

Oficiální premiéra Volkswagenu T-Roc tedy proběhne už 23. srpna, přičemž naživo se stoprocentně ukáže 12. září na autosalonu ve Frankfurtu.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů