Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Záhadná nehoda na Slovensku. Muž najel do kamionu v protisměru

Naše téma
Redakce | 21.11.2016
Řidič Dacie najel do kamionu v protisměru. | foto: YouTube
Slovenská policie nedávno zveřejnila záznam nehody, po jehož zhlédnutí vám určitě nebude dobře po těle. Nejenže zobrazuje hrozivý střet auta s kamionem, ale především bohužel dokazuje, že si na silnicích nemůžete být ničím jisti.
Video, které pořídila palubní kamera v dotčeném kamionu, totiž ukazuje zvláštní nehodu, k níž došlo 8. listopadu nedaleko Žiliny. Je na něm zachycený moment, jak řidič Dacie vjede do protisměru a v plné rychlosti do nákladního vozu čelně narazí.

Následky takové srážky jsou pochopitelně značné, Dacia při ní přijde o prakticky celou příď.

Její šofér, podle slovenských médií 57letý muž, naštěstí nehodu přežil, s těžkými zraněními však skončil v nemocnici a čeká ho prý dlouhá léčba.

Zveřejněný záznam okamžitě vzbudil okamžitě mnoho pozornosti - a to nejen slovenských médií, ale i ve světě. Důvodem je samozřejmě její příčina, tedy spíše příčina nepochopitelného jednání řidiče Dacie, který na videu nevypadá, že by chtěl vyjetí do protisměru nějak řešit.

Příčinu zatím nezná ani slovenská policie, která pouze vyloučila, že by šofér Dacie požil alkohol. Otazníky samozřejmě vyvolaly několik spekulací, které zahrnují mikrospánek, náhlý zdravotní problém nebo dokonce pokus o sebevraždu.

Snad nám důvod záhadné nehody brzy objasní další vyšetřování policie.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů