Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video z Frankfurtu: Peugeot ukazuje 308 GTi, Citroën plážový Cactus a novou DS 4

Naše téma
Redakce | 17.09.2015
DS 4 Crossback. | foto: DS
Zajímavé kousky na právě probíhajícím autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem představuje francouzská automobilka PSA. Peugeot ukázal pohledný hot hatch a výraznou studii malého kabrioletu, Citroën dva koncepční crossovery a luxusní DS omlazený model DS 4.
Všechny tři značky svoje plány prozradily už před zahájením autosalonu. Takže o Peugeotu 308 GTi už se delší dobu ví, že bude k dispozici ve dvou výkonově odlišných verzích, stejně tak výrobce už s předstihem ukázal studii Fractal. Díky spolupráci s motoristickým serverem autoperiskop.cz si však novinky Peugeotu můžete prohlédnout detailně a dozvědět se i další zajímavé podrobnosti.

To samé ostatně platí i pro Citroën, jehož hlavním tahákem ve Frankfurtu je plážový koncept Cactus M, který je jakousi moderní interpretací legendárního vozítka Méhari. K vidění je však také starší studie jménem Aircross.

DS, nedávno luxusní divize Citroënu a dnes už samostatná značka, pak do Německa přivezla modernizovaný model DS 4 a rovnou i v "dobrodružném" provedení Crossback.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů