Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video týdne: Zeman jako Van Damme, sbírka snů a Landa řádí v Krumlově

Naše téma
Redakce | 01.12.2013
Prezident Miloš Zeman v parodii na reklamu na tahače Volvo. | foto: YouTube
Praha /VIDEO/ - Právě končící týden ve světě aut byl bohatý nejen na zajímavé události, ale také nabídnul hned několik netradičních videí. Podívejte se na nejlepší tři.
Dva kousky přitom pocházejí od tuzemských autorů. Začněme zpěvákem Danielem Landou alias Žitem. Ten zveřejnil nový videoklip k písni Král a klaun, za níž původně stojí Karel Kryl. Landa v klipu prohání Fabii upravenou na rally mimo jiné ulicemi Českého Krumlova.

Druhé video pak sice vychází ze zahraniční reklamy na tahače od Volvo Trucks, ale díky zásahu českého vtipálka dostala úplně jiný význam. V původním šotu totiž hraje slavný akční herec Jean-Claude Van Damme, který v něm předvádí svou legendární roznožku, tentokrát mezi dvěma jedoucími kamiony. V české verzi však belgickou hvězdu "nahradil" prezident Miloš Zeman - dokonce i s částí svého proslovu.

Třetí video je hlavně o autech. A hodně vzácných autech. Tato sbírka snů patří šejkovi Hamdanu bin Zayed Al Nahyanovi ze Spojených arabských emirátů a našli bychom v ní třeba pět exemplářů Bugatti Veyron, a to včetně speciálních edicí, dále pak takové unikáty jako Mercedes-Benz CLK GTR Roadster, Lamborghini Reventón, Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss či Aston Martin One-77.




 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů