Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video týdne: Nové Lambo, fantastická rally a další epická roznožka

Naše téma
Redakce | 29.12.2013
Lamborghini Huracán. | foto: Lamborghini
Praha /VIDEO/ - I když byly dny kolem Vánoc na události ve světě automobilismu logicky poměrně chudé, přesto se na internetu objevilo několik videí, která si zaslouží pozornost.
Začít můžeme u Lamborghini. Slavný výrobce nedávno odhalil podobu nástupce úspěšného modelu Gallardo, krátce poté ho ukázal i ve spotu v akci. Jen pro úplnost - Huracán pohání desetiválec s 610 koňskými silami.

Plné rychlosti je i poněkud "pohádkové" a počítačové hry připomínající video sportovní divize automobilky Hyundai. Korejský výrobce v něm láká na účast upraveného hatchbacku i20 v seriálu WRC.

A to nejlepší nakonec. Dnes už slavnou reklamu s akčním hercem Van Dammem na tahače Volvo jste už asi viděli. Pokud ne, podívejte se.

Tento spot si za tři měsíce získal nesmírnou oblibu, není proto divu, že se na ni zaměřili i tvůrci nejrůznějších parodií. V době před Vánoci se tak objevila právě i verze s dalším akčním hrdinou - hercem Chuckem Norrisem. A je potřeba říct, že Američan svého belgického kolegu dokonale zahanbil...

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů