Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Video týdne: Mexická divočina, traktor proti závoďáku a souboj s bordeláři

Naše téma
Redakce | 21.09.2014
BJ Baldwin | foto: Hoonigan
Praha /VIDEO/ - Vymyslet námět atraktivního videa o autech vlastně není až tak složité. Stačí jen pořádný vůz, divoká akce, třeba v podobě skoků a driftů, hodí se taky zajímavé kulisy a třeba i sexy holky v bikinách. Realizace už je těžší. Neobejdete se totiž bez řidiče, "cvoka", který se do toho bez obav pustí.
Jedním takovým odvážným "bláznem", jenž má řízení opravdu v rukou, je BJ Baldwin. Známý offroadový šampion se rozhodl splnit jednu zvláštní výzvu a vydal se svým 800koňovým Trophy Truckem do Mexika, kde dostal 20 minut na to, aby se dostal z okraje města Ensenada přes jeho centrum na pláž. Vzniklo při tom několik působivých záběrů, které fakt stojí za zkouknutí.



Ani další video nepostrádá akci - dokonce ve dvou částech. V té první si můžete prohlédnout závod akrobatického letadla proti závodnímu speciálu australské série V8 Supercar. Druhá část pak nabízí duel stejného vozu proti traktoru.

Všechno se událo během Top Gear festivalu v Austrálii. Dvě klání se uskutečnila proto, že v prvním závodě vyhrál letoun. A protože prý Australani neradi vidí porážku svého "V8 superauta", musel následovat další souboj. V něm si za volant traktoru sedl moderátor James May. Pravidla byla jednoduchá: oba stroje vyrazily současně, ale zatímco závoďák musel obkroužit celý 2,8 km dlouhý okruh, traktor měl před sebou jem 600metrovou dráhu. Jak to asi dopadlo?

Poslední klip nás zavede do Ruska. Jeho hlavní hrdinkou je pořádkumilovná motorkářka bojující proti bordelářům, kteří bezostyšně vyhazují odpadky z auta. A i když lze pochybovat o autencitě videa (něteré pasáže spíš naznačují, že je nahrané podle předem domluveného scénáře), jako kampaň za čistější ulice může díky originálnímu nápadu fungovat dobře.

 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů