Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Takhle zní nový Renault Mégane R.S.. Odhalen má být už zítra

Naše téma
Daniel Fuglevič | 25.05.2017
Maskovaný prototyp Renaultu Mégane R.S.. | foto: Renault
Ještě před oficiálním představením nového Méganu R.S. nám Renault přináší ochutnávku v podobě videa, které odhaluje, jak bude nová generace znít. Mimo to parádně shrnuje jeho dosavadní předchůdce.
Ostrá verze čtvrté generace Renaultu Mégane je na spadnutí a nejnovější upoutávka vzdává hold přechozím modelům, které v postapokalyptickém světě čekají na nejnovějšího vůdce smečky.

Ve chvíli, kdy se silueta nového Méganu R.S. prožene tunelem na okruhu v Monaku, je také možné zaslechnout jeho zvuk.

Čtěte také: Nejlépe akcelerující auto planety už má cenu. Na kolik nový Demon vyjde v Česku?

A právě už zítra před zahájením Velké ceny Monaka by se měla novinka poprvé oficiálně představit veřejnosti. Vůz by měl dostat speciální černo žluté zbarvení a za jeho volant by měl usednout pilot formule 1 Nico Hulkenberg.

Jak už jsme se dříve dozvěděli, nový Mégane R.S. dostane výhradně čtyřdveřovou karoserii, přičemž konstrukce má být ještě lehčí než u předchůdce.

Čtěte také: Volkswagen představil koncept hybridního Golfu GTI. Má 415 koní

Motor pak zřejmě nedosáhne objemu plných dvou litrů jako dříve, ale má se jednat o zcela novou jednotku o objemu 1,8 litru, představenou v nové Alpině A110. Jeho výkon ve verzi pro Mégane zřejmě přesáhne 300 koní.

Na výběr bude jak dvouspojková automatická převodovka, tak klasický šestistupňový manuál. Premiérou ve světě ostrých hatchbacků pak bude zajisté systém aktivního natáčení zadních kol.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů