Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Ostrý Civic, nové Ferrari či hybridní Lambo. Pařížské sporťáky naživo

Naše téma
Redakce | 07.10.2014
Honda Civic Type R. | foto: Honda
Paříž /VIDEO/ - Na probíhajícím autosalonu v Paříží je k vidění také několik zajímavých sportovních aut. Největší pozornost si zřejmě získalo Lamborghini Asterion, tedy koncept prvního hybridního vozu italské automobilky. Na své si ale přijdou i příznivci přece jen dostupnějších ostrých hatchbacků. 
Díky spolupráci s motoristickým serverem autoperiskop.cz si můžete nejatraktivnější novinky prohlédnout detailně na videu.

Začněme už zmíněným Lamborghini, jehož představení najdete ve starším článku. Studie Asterion disponuje kombinovaným výkonem 910 koní, který mu dodává benzinový desetiválec o objemu 5,2 litru a tři elektromotory.

Novinku do Paříže přivezlo také Ferrari. Maranellský výrobce ukázal limitovanou sérii 458 Speciale Aperta. Jde o nejrychlejší otevřené auto, jaké kdy slavná italská automobilka vyrobila. Více informací o něm najdete také zde.

Mercedes-Benz se na francouzském autosalonu pochlubil modelem Mercedes-AMG GT. Nádherné kupé se bude prodávat ve dvou variantách: základní nabídne výkon 462 koní, silnější verze má 510 koňských sil.

Mezi sportovní auta lze počítat také Audi TT Roadster, zvlášť jeho ostré provedení TTS. Kromě nich však německá automobilka v Paříži ukázala také studii pětidvéřového "tétéčka".

A když už jsme u dvoumístných kabrioletů, zapomenout nesmíme na novou generaci legendární Mazdy MX-5

Zahanbit se v Paříži nenechali ale ani další japonští výrobci. Nissan například představil rychlou verzi nového hatchbacku Pulsar, která dostala tradiční označení Nismo.

A konečně Honda ukázala další prototyp očekávané ostré varianty modelu Civic s přídomkem Type R.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů