Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Nová Škoda Kodiaq poprvé odhaluje svůj interiér

Naše téma
Redakce | 30.08.2016
Škoda Kodiaq. | foto: Škoda Auto
První velké SUV české automobilky Škoda odpočítává poslední hodiny do světové premiéry. Škoda Kodiaq bude poprvé představena už 1. září. Ještě než se tak stane, nabízí mladoboleslavský výrobce pohled na interiér důležité novinky.
Snímky především odhalují, že Škoda přichází s novým pojetím palubní desky. "Přístrojovka" je totiž rozdělena na dvě symetrické zóny určené pro řidiče a spolujezdce a nově sází na výrazné vertikální prvky, jako například čtyři velké výdechy ventilace.

Všechny dosud známé informace o nové Škodě Kodiaq najdete zde.

Dva prostřední výdechy obklopují rozměrný displej palubního infotainment systému. Jeho hrany pokračují v horní části přístrojové desky a tvoří trpézovitý motiv, připomínající podobný detail na přední kapotě. Velký displej byl prý navržen tak, aby zpracováním připomínal sklo.

Škoda Kodiaq.


Škoda slibuje nadprůměrnou nabídku místa v interiéru, 4,7 metru dlouhé a 1,88 metru široké SUV také může být vybaveno třetí řadou sedadel. Jejich řešení si také už můžeme na fotografiích prohlédnout.

Sedadla ve druhé řadě pak jsou posuvná a lze měnit i jejich sklon. S objemem 720 až 2065 litrů (při sklopených sedadlech po strop) nabízí pětimístné provedení největší prostor pro zavazadla ve třídě.




Nová Škoda Kodiaq oslaví světovou premiéru 1. září v Berlíně.

ČTĚTE TAKÉ: Přehledně: Premiéra Škody Kodiaq se blíží. Tohle všechno už o autě víme
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů