Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Zákazník autem zdemoloval prodejnu Porsche. Nebyl spokojen se službami

Naše téma
Daniel Fuglevič | 08.05.2018
Podnikatel samozřejmě skončil v rukách policistů. | foto: youtube.com
Jistý podnikatel z Tchaj-wanu byl natolik nespokojen se službami místního prodejce Porsche, že se rozhodl situaci řešit poněkud dramatickým způsobem. Prodejnu zdemoloval svým SUV.
Podle deníku Taiwan News došlo k zuřivé demolici showroomu Porsche poté, co bylo dvaačtyřicetiletému podnikateli jménem Chu dodáno nové Porsche Panamera Sport Turismo. Nový majitel si však všiml, že na jím specifikovaném voze chybí určité prvky příplatkové výbavy, které ale měl podle objednávky i přesto zaplatit.

Zálohu měl muž složenou již dříve a nyní měl pouze doplatit zbytek peněz. Jelikož ale nebylo auto specifikováno podle jeho představ, chyběl například systém elektronického nastavení podvozku Chassis Control a další prvky výbavy, rozhodl se peníze nedoplatit a odstoupit od kupní smlouvy.

Tento krok se nicméně nelíbil prodejci Porsche, který majiteli zaslal dopis s žádostí o doplacení plné ceny vozu a klienta upozornil, že mu propadne již složená záloha – mimochodem v přepočtu asi 1,6 milionu korun. Právě tohle chování nakonec rozzuřeného podnikatele dohnalo k činu, který můžete vidět níže na záběrech bezpečnostní kamery.

Domluva se sekerou a benzinem
Svým dalším Porsche, tentokrát modelem Cayenne, tak nespokojený zákazník vjel přes skleněné vstupní dveře do prodejny. S vtipnou ohleduplností si následně počkal až pracovnice na recepci uhnou z místa, aby mohl najet i do recepčního pultu.

Po tomto incidentu byl Chu zatčen policí a obviněn z veřejného ohrožování a ničení cizího majetku. Zde ale jeho příběh nekončí. Po propuštění z vazby se podnikatel v prodejně zastavil ještě jednou a tentokrát chtěl situaci kolem jeho Panamery vyřešit poklidně domluvou.

Zaměstnanci prodejny však byli z muže již natolik vyděšeni, že pro jistotu znovu zavolali polici. A jak nakonec zjistili, jeho záměry možná nebyly tak „poklidné“, jak se zdálo. V autě mu totiž strážníci našli sekeru a kanystry s benzinem.

Možná vás nepřekvapí, že podnikatel byl už v minulosti stíhán kvůli obvinění z krádeže a podvodů.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů